Jahody senga sengana 2,5 kg
Kód: 000809Súvisiaci tovar
Mangový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Exotická a bohatá chuť zrelého manga. Sirup vhodný aj na každodenné použitie doma,...
Perníkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sirup so silnou vôňou škorice, korenín a zázvoru. Sladká, jemne korenistá chuť. Vhodný najmä...
Brusnicový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Osviežujúci ovocný sirup s výraznou kyslosťou brusnicovej šťavy. Sirup vhodný do limonády, čaju,...
Mojito sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Perfektná kombinácia mäty a citrusov. Dokonalý mix s vernou chuťou obľúbeného mojita. Sirup...
Pumpkin Spice sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Tekvicový sirup s prídavkom korenín tvoria prekvapujúco príjemnú, sladkú kombináciu. Sirup...
Mätový sirup - Mäta zelená z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Prenikavá, čerstvá a chladivá chuť a vôňa mäty. Sirup sa najčastejšie používa na...
Sirup s príchuťou ružových grapefruitov z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin.
Ibištekový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vyvážený mix kyslých kvetinových tónov ibišteka a sladkej ovocnej šťavy z brusníc, bazy a...
Škoricový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Lahodná chuť škorice. Sladký a mierne korenistý nádych. Sirup vhodný do kávy, mlieka a...
Podrobný popis
Zloženie: Jahody
Skladovať pri teplote -18°C
Doporučená doba spotreby: viď na obale
Vyrobené a balené v závode:
Balené v: Taliansko
Skladovanie
Pri teplote - 18 C - spotrebovať viď. datum na obale
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.5 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
