Jahody senga sengana 2,5 kg
Kód: 000809Súvisiaci tovar
Sirup Pandan z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Jedinečná sladkastá chuť s jemnými tónmi vanilky a kokosu....
Sirup Horúce korenie z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Hlboké tóny škorice a klinčeka kombinované so zhovievavou vanilkou. Sirup vhodný do kávy,...
Vanilkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Nezameniteľný charakter vanilky, bohatý a vynikajúci. Sirup vhodný do kávy, mlieka a veľa iného.
Melónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sladký, svieži a vyzretý presne tak, ako ho v lete máme radi. Sirup vhodný do limonády,...
Kardamónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Komplexná sofistikovaná chuť, ktorá spája sviežu korenistú silu kardamónu s harmóniou....
Citrónový sirup Yuzu z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Yuzu je odroda, ktorá v sebe spája sviežu a horkú chuť citrónov s jemnejšou a sladkou mandarínkou....
Brusnicový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Osviežujúci ovocný sirup s výraznou kyslosťou brusnicovej šťavy. Sirup vhodný do limonády, čaju,...
Sirup Červený pomaranč z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Jemný, sladký, s decentnou kyslosťou. Sirup vhodný na prípravu domácej limonády či miešaných...
Podrobný popis
Zloženie: Jahody
Skladovať pri teplote -18°C
Doporučená doba spotreby: viď na obale
Vyrobené a balené v závode:
Balené v: Taliansko
Skladovanie
Pri teplote - 18 C - spotrebovať viď. datum na obale
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.5 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
