Jahody senga sengana 2,5 kg
Kód: 000809Súvisiaci tovar
Bazový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Ponúka vyvážený mix sladkých kvetinových tónov čiernej bazy. Skvelý na rýchlu...
Ibištekový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vyvážený mix kyslých kvetinových tónov ibišteka a sladkej ovocnej šťavy z brusníc, bazy a...
Sirup s príchuťou Čučoriedkové muffiny z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin.
Ružový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Delikátna aróma a zmyselná príchuť ruží. Skvelý v kombinácii s vínom a sektom, alebo na...
Sirup Červený pomaranč z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Jemný, sladký, s decentnou kyslosťou. Sirup vhodný na prípravu domácej limonády či miešaných...
Bazový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Ponúka vyvážený mix sladkých kvetinových tónov čiernej bazy. Skvelý na rýchlu...
Speculoos (LOTUS) sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vôňa škorice a chuť karamelu s nádychom korenín.
Irish Cream sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Príchuť známeho Irish Cream, chuťovo výborná harmónia kávy a sladkého karamelu s jemným...
Broskyňový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Osviežujúca, vyvážená chuť zrelých broskýň balansuje na hrane medzi sladkosťou a jemnou...
Podrobný popis
Zloženie: Jahody
Skladovať pri teplote -18°C
Doporučená doba spotreby: viď na obale
Vyrobené a balené v závode:
Balené v: Taliansko
Skladovanie
Pri teplote - 18 C - spotrebovať viď. datum na obale
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.5 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
