| VIKING FROST s.r.o. Panská 25/A, 68604 Kunovice |
Jahody 2,5kg
Kód: 000197Súvisiaci tovar
Brownie sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Sladké maslové tóny čokoládového koláča s grilovanými tónmi vlašských orechov. Sirup vhodný do kávy,...
Ibištekový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vyvážený mix kyslých kvetinových tónov ibišteka a sladkej ovocnej šťavy z brusníc, bazy a...
Kardamónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Komplexná sofistikovaná chuť, ktorá spája sviežu korenistú silu kardamónu s harmóniou....
Melónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sladký, svieži a vyzretý presne tak, ako ho v lete máme radi. Sirup vhodný do limonády,...
Pomarančový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Delikátny, s vyváženou sladkosťou a kyslosťou zrelých pomarančov. Sirup vhodný na prípravu...
Sirup Kajenské korenie z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Pikantný sirup ponúka skutočnú intenzitu kajenských papričiek. Sirup do horúcich...
Limetkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Veľmi intenzívna, čerstvá a osviežujúca chuť limety. Sirup vhodný do limonády, čaju,...
Podrobný popis
Informácie o produkte
Zloženie:
Jahody
Alergény:
Neuvádza sa
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [147 /35] kJ/kcal
- Tuky: [0,3 ] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [0] g
- Sacharidy: [8 ] g
- - z toho cukry: [4,9] g
- Bielkoviny: [0,7 ] g
- Soľ: [0,01] g
Hmotnosť/Objem:
2,5kg
Podmienky skladovania:
Skladujte v mrazničke (<-18 ° C) do minimálnej trvanlivosti. Uchovávajte zmrazené. Minimálna trvanlivosť do konca/číslo šarže: viď údaj na balení
Výrobca:
Návod na použitie:
Upozornenie: Po rozmrazení opäť nezmrazujte.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.6 kg |
Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
