Jahodové srdce 80g x 16ks
Kód: 001646Súvisiaci tovar
Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými a voňajúcimi po krémovej káve vyčarí originál taliansku atmosféru.
Karamelova naplň v lahodnom karamelovom kréme, zakrytá vanilkovym krémom, osadená v Pâte à Choux teda (odpaľovanom ceste).
Karamelovo-arašidová tortička Spojenie sladkého karamelu a slaných orechov tvorí neopísateľnú kombináciu.
Lahodný mascarpone smotanový vanilkový krém prekladaný malinami s lotus keksíkmi s lotusovou polevou.
Pohár plný lahodného punčového krému pripomínajúci chuť punčovej zmrzliny v horúcom lete. To všetko na šťavnatej punčovej piškóte zaliate bielou čokoládou, posypané...
Karamelový veterník Nezameniteľná klasika, ktorá sa skladá z odpaľovaného cesta, plnené vanilkovo-šľahačkovým a karamelovo-šľahačkovým krémom. Vrch dezertu je poliaty...
Podrobný popis
Zloženie: Piškótová zmes, biela čokoláda, smotana 33% jahody, agar, ovocná marmeláda, kakaové maslo, farbivo E170, E120
Alergény: 1,3,6,7,
Skladujte pri teplote minimálne -18°C
Rozmrazujte pri teplote 8°C (4 hodiny)
Po rozmrazení uchovávajte pri teplote do 6°C, a spotrebujte do 72 hodín
Po rozmrazení opäť nezmrazujte!
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Škatuľa na tortu. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Škatuľa na zákusky. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.