DIRA Rebarbora kocky 1kg
Kód: 002617Súvisiaci tovar
Pumpkin Pie sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Dokonale a verne odzrkadľuje charakter teplého tekvicového koláča. Sirup vhodný do mliečnych...
Brownie sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Sladké maslové tóny čokoládového koláča s grilovanými tónmi vlašských orechov. Sirup vhodný do kávy,...
Tonic sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1000ml. Ak chcete oživiť svoje výtvory alebo reprodukovať ikonické nápoje, tento...
Broskyňový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Osviežujúca, vyvážená chuť zrelých broskýň balansuje na hrane medzi sladkosťou a jemnou...
Sirup s príchuťou Francúzska madlenka z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin.
Sirup Červený pomaranč z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Jemný, sladký, s decentnou kyslosťou. Sirup vhodný na prípravu domácej limonády či miešaných...
Broskyňový sirup bez cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Osviežujúca, vyvážená chuť zrelých broskýň balansuje na hrane medzi sladkosťou a jemnou aciditou....
Podrobný popis
Červená rebarbora sa umyje, triedi, nakrája a jednotlivo rýchlo zmrazí.
Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Nutričné hodnoty rebarbory
Na 100 (g) | ||
---|---|---|
Energia | ± 82 kJ | |
Energia | ± 18 kcal | |
Tuky | ± 0.14 g | |
z toho cukry | ± 0.03 g | |
Sacharidy | ± 1.40 g | |
z toho cukry | ± 1.30 g | |
Vláknina | ± 3.20 g | |
Bielkoviny | ± 0.60 g | |
Soľ | < 0.01 g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Mrazené ovocie |
---|---|
Hmotnosť: | 2.5 kg |
Značka: | Dirafrost |
Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.