Čierne ríbezle 2,5kg
Kód: 000649Súvisiaci tovar
Žuvačkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Bubblegum sirup vám pripomenie typickú ovocnú žuvačku z detstva.
Sirup z trstinového cukru alebo aj simple sirup - cukrový sirup od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Trstinový sirup vhodný ako tekuté sladidlo do kávy, čaju, ale...
Vanilkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Nezameniteľný charakter vanilky, bohatý a vynikajúci. Sirup vhodný do kávy, mlieka a veľa iného.
Levanduľový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Skvelá zmes kvetinových tónov s miernym náznakom vanilky. Veľmi výrazná chuť aj aróma....
Ginger Beer sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. V korenistej chuti spája citrónové, pikantné tóny a ľahký dotyk šupky citrusov.
Brownie sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Sladké maslové tóny čokoládového koláča s grilovanými tónmi vlašských orechov. Sirup vhodný do kávy,...
Rumový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Jemne drevité a sladké tóny v kombinácii s autentickou a štedrou chuťou poctivého rumu. Sirup...
Podrobný popis
Informácie o produkte
Zloženie:
Čierne ríbezle
Alergény:
Neuvádza sa
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [333 /79,5 ] kJ/kcal
- Tuky: [0,3 ] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [0] g
- Sacharidy: [18,25 ] g
- - z toho cukry: [-] g
- Bielkoviny: [1 ] g
- Soľ: [-] g
Hmotnosť/Objem:
2,5 kg
Podmienky skladovania:
Skladujte v mrazničke (<-18 ° C) do minimálnej trvanlivosti. Uchovávajte zmrazené. Minimálna trvanlivosť do konca/číslo šarže: viď údaj na balení
Výrobca:
VIKING FROST s.r.o. Panská 25/A, 68604 Kunovice
Návod na použitie:
Upozornenie: Po rozmrazení opäť nezmrazujte.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.6 kg |
Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
