Belgická čokoláda MLIEČNA 35% porciovaná 75g / 50ks
Kód: 000893Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Topenie a temperovanie čokolády:
Dajte čokoládu do misky a umiestnite misku vo vodnom kúpeli pri nízkej teplote za stáleho miešania (max. 45 ° C). Uistite sa, že žiadna voda nejde do čokolády. Potom nechajte vychladnúť tekutú čokoládu za stáleho miešania na 30 ° – 32 ° C. Keď má čokoláda túto teplotu môžete ju použiť na výrobu praliniek, ozdôb a iných výrobkov z čokolády.
Tip: majte neustále čokoládovú hmotu v pohybe (miešaním) a dbajte na to aby sa čokoláda nepripálila.
NIKDY NEROZRÁBAŤ PRAVÚ ČOKOLÁDU VO VÝROBNÍKU !!!
Recept na 1 porciu:
- 75 g čokoláda
- 35 ml smotany na varenie 10%
Vlejeme si smotanu do misky a dáme zohriať na cca 30-50 sec (tak, aby sa z nej parilo) a potom do nej vsypeme čokoládu a ručnou metličkou rozmiešame až kým nemáme hotový produkt. Prelejeme do horúcej šálky a môžeme podávať.
Skladujte na suchom a chladnom mieste od 16 - 20 C
Dátum spotreby viď. obal
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej tmavej čokolády s orieškami - Bacio.Balenie 1 porcia = 30g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej tmavej čokolády Pumpkin - tekvicaBalenie 1 porcia = 30g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Bianca - Biela.Balenie 36 porcií x 30g. Celková hmotnosť 1080g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Coconut - Kokosová. Balenie 10 porcií x 30g.Celková hmotnosť 300g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Latte - Mliečna.Balenie 36 porcií x 30g. Celková hmotnosť 1080g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Nocciola - Oriešková.Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu tmavej čokolády Red - Ruby (červená čokoláda)Balenie 10 porcií = 300g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Mliečny karamel.Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
