Podrobný popis
Zloženie:
cukor, kakaové maslo (29,0%), sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, laktóza, sušená srvátka, emulgátor: sójový lecitín (E322), prírodná vanilková aróma.
Alergény sú v texte písané tučným písmom. (6,7)
Skladovanie: na suchom a čistom mieste pri teplote, 16-20⁰C a relatívnej vlhkosti max. 60%. Po každom otvorení a použití obal vždy starostlivo uzavrtie
Trvanlivosť: 18 mesiacov
Výrobca: Puratos Belcolade – Indusrielaan 16, Erembodegem, Belgium
Hmotnosť: 1kg
Výživové hodnoty obsah v 100g výrobku:
Údaj |
Hodnota |
Energia |
2 373,8 kJ (569,6 kcal) |
Tuky |
37 g |
Z toho nasýtené mastné kyseliny |
22,6 g |
Sacharidy |
51,3 g |
Z toho cukry |
50,6 g |
Vláknina |
1,8 g |
Bielkoviny |
6,7 g |
Soľ |
0,198 g |
Sodík (Na) |
0,079 g |
Topenie a temperovanie čokolády:
Dajte čokoládu do misky a umiestnite misku vo vodnom kúpeli pri nízkej teplote za stáleho miešania (max. 45 ° C). Uistite sa, že žiadna voda nejde do čokolády. Potom nechajte vychladnúť tekutú čokoládu za stáleho miešania na 30 ° – 32 ° C. Keď má čokoláda túto teplotu môžete ju použiť na výrobu praliniek, ozdôb a iných výrobkov z čokolády.
Tip: majte neustále čokoládovú hmotu v pohybe (miešaním) a dbajte na to aby sa čokoláda nepripálila.
NIKDY NEROZRÁBAŤ PRAVÚ ČOKOLÁDU VO VÝROBNÍKU !!!
Recept na 1 porciu:
- 75 g čokoláda
- 35 ml smotany na varenie 10%
Vlejeme si smotanu do misky a dáme zohriať na cca 30-50 sec (tak, aby sa z nej parilo) a potom do nej vsypeme čokoládu a ručnou metličkou rozmiešame až kým nemáme hotový produkt. Prelejeme do horúcej šálky a môžeme podávať.
Skladujte na suchom a chladnom mieste od 16 - 20 C
Dátum spotreby viď. obal
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Súvisiaci tovar
Doprava zdarma
nad 90€
Široká ponuka
viac ako 1100 produktov
Poradíme s výberom
Sme tu pre vás Po - Pi
Darček pre každého
k objednávke nad 80€ bez DPH