Belgická čokoláda BIELA 31% 1KG
Kód: 000881Súvisiaci tovar

Nápojová karta na horúce čokolády
Podrobný popis
Topenie a temperovanie čokolády:
Dajte čokoládu do misky a umiestnite misku vo vodnom kúpeli pri nízkej teplote za stáleho miešania (max. 45 ° C). Uistite sa, že žiadna voda nejde do čokolády. Potom nechajte vychladnúť tekutú čokoládu za stáleho miešania na 30 ° – 32 ° C. Keď má čokoláda túto teplotu môžete ju použiť na výrobu praliniek, ozdôb a iných výrobkov z čokolády.
Tip: majte neustále čokoládovú hmotu v pohybe (miešaním) a dbajte na to aby sa čokoláda nepripálila.
NIKDY NEROZRÁBAŤ PRAVÚ ČOKOLÁDU VO VÝROBNÍKU !!!
Recept na 1 porciu:
- 75 g čokoláda
- 35 ml smotany na varenie 10%
Vlejeme si smotanu do misky a dáme zohriať na cca 30-50 sec (tak, aby sa z nej parilo) a potom do nej vsypeme čokoládu a ručnou metličkou rozmiešame až kým nemáme hotový produkt. Prelejeme do horúcej šálky a môžeme podávať.
Skladujte na suchom a chladnom mieste od 16 - 20 C
Dátum spotreby viď. obal

Belgická čokoláda MLIEČNA 35% 1KG

Pravá luxusná čokoláda Weinrich´s BIELA 31%.Hmotnosť: 1,5kg.

Pravá luxusná čokoláda Weinrich´s MLIEČNA 36%.Hmotnosť: 1,5kg.

Belgická čokoláda MLIEČNA VENEZUELA 43% 1KG

Belgická čokoláda HORKÁ ECUADOR 71% 1KG

Pravá luxusná čokoláda Weinrich´s Horká 60%.Hmotnosť: 1,5kg.

Belgická čokoláda HORKÁ UGANDA 80% 1KG

Pravá belgická čokoláda - Mliečna - Vietnam obsah kakovej sušiny 45%

Belgická čokoláda HORKÁ PERU 64,5% 1KG

Belgická čokoláda HORKÁ VIETNAM 73% 1KG
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.