Belgická čokoláda HORKÁ PERU 64,5% 1KG

Kód: 000885

Belgická čokoláda HORKÁ PERU 64,5% 1KG

Detailné informácie

Značka: Royal Gastro
Iba pre prihlásených
Položka bola vypredaná…

Podrobný popis

ZLOŽENIE:  kakaová hmota Peru, cukor, kakaové maslo, aróma: prírodná vanilka

Obsahuje min. 64,5 % kakaovej sušiny.

Alergény: Nevhodné pre osoby s neznášanlivosťou na uvedené skupiny alergénov sójové bôby, mlieko)

 

VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA 100g VÝROBKU:


Energia                                             2 345,2 kJ (564,5 kcal)

Tuky                                                              39,4 g

Z toho nasýtené mastné kyseliny                  24,6 g

Sacharidy                                                      38,6 g

Z toho cukry                                                  34,5g

Vláknina                                                        10,0 g

Bielkoviny                                                       8,0 g

Soľ                                                                0, 014 g

Sodík (Na)                                                  0,006 g

 

 

SKLADOVANIE:  Skladujte na suchom a čistom mieste pri teplote 16-20 ⁰C a relatívnej vlhkosti max. 60%. Chráňte pred teplotnými výkyvmi a svetlom a cudzími pachmi.  Po otvorení a použití obal starostlivo uzavrite.

 

DMT: 24 mesiacov od dátumu výroby pri dodržaní skladovacích podmienok a v originálnom, uzavretom balení. Dátum výroby a DMT sú uvedené na obale.

Hmotnosť: 1kg

PÔVOD: Belgicko

DÁTUM SPOTREBY: Viď. na obale

 

Topenie a temperovanie čokolády:

Dajte čokoládu do misky a umiestnite misku vo vodnom kúpeli pri nízkej teplote za stáleho miešania (max. 45 ° C). Uistite sa, že žiadna voda nejde do čokolády. Potom nechajte vychladnúť tekutú čokoládu za stáleho miešania na 30 ° – 32 ° C. Keď má čokoláda túto teplotu môžete ju použiť na výrobu praliniek, ozdôb a iných výrobkov z čokolády.

Tip: majte neustále čokoládovú hmotu v pohybe (miešaním) a dbajte na to aby sa čokoláda nepripálila.

NIKDY NEROZRÁBAŤ PRAVÚ ČOKOLÁDU VO VÝROBNÍKU !!!

Recept na 1 porciu:

- 75 g čokoláda

- 35 ml smotany na varenie 10%

Vlejeme si smotanu do misky a dáme zohriať na cca 30-50 sec (tak, aby sa z nej parilo) a potom do nej vsypeme čokoládu a ručnou metličkou rozmiešame až kým nemáme hotový produkt. Prelejeme do horúcej šálky a môžeme podávať.

Skladujte na suchom a chladnom mieste od 16 - 20 C

Dátum spotreby viď. obal

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Mohlo by Vás zaujímať
Benefit 1

Doprava zdarma

nad 90€

Benefit 2

Široká ponuka

viac ako 1100 produktov

Benefit 3

Poradíme s výberom

Sme tu pre vás Po - Pi

Benefit 4

Darček pre každého

k objednávke nad 80€ bez DPH

Benefit 1

Doprava zdarma

nad 90€

Benefit 2

Široká ponuka

viac ako 1100 produktov

Benefit 3

Poradíme s výberom

Sme tu pre vás Po - Pi

Benefit 4

Darček pre každého

k objednávke nad 80€ bez DPH