Belgická čokoláda HORKÁ ECUADOR 71% 1KG

Kód: 000884

Belgická čokoláda HORKÁ ECUADOR 71% 1KG

Detailné informácie

Značka: Royal Gastro
Iba pre prihlásených
Položka bola vypredaná…

Podrobný popis

Zloženie: cukor, kakaové maslo, kakaová hmota Ecuador, aróma: prírodná vanilka

 

Alergény: Nevhodné pre osoby s neznášanlivosťou na uvedené skupiny alergénov sójové bôby, mlieko.

 

Obsah: 71,5% kakaovej sušiny

 

Hmotnosť: 1kg

 

Skladovanie: Skladujte na suchom a čistom mieste pri teplote 16-20 C a relatívnej vlhkosti max 60%. Chráňte pred teplotnými výkyvmi a svetlom a cudzími pachmi. Po otvorení a použití obal starostlivo uzavrite.

 

Dátum spotreby: viď. originál obal

 

Pôvod: Belgicko

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

 

Energia:                                          2396,2 kj  (577,9 kca)

Tuky:                                                         43,7 g

Z toho nasýtené mastné kyseliny:             27,3 g

Sacharidy:                                                 30,9 g

Z toho cukry:                                              26,4g

Vláknina:                                                      11 g

Bielkoviny:                                                   8,9 g

Soľ:                                                          0,016 g

Sodík:                                                       0,006 g

 

 

 

Topenie a temperovanie čokolády:

Dajte čokoládu do misky a umiestnite misku vo vodnom kúpeli pri nízkej teplote za stáleho miešania (max. 45 ° C). Uistite sa, že žiadna voda nejde do čokolády. Potom nechajte vychladnúť tekutú čokoládu za stáleho miešania na 30 ° – 32 ° C. Keď má čokoláda túto teplotu môžete ju použiť na výrobu praliniek, ozdôb a iných výrobkov z čokolády.

Tip: majte neustále čokoládovú hmotu v pohybe (miešaním) a dbajte na to aby sa čokoláda nepripálila.

NIKDY NEROZRÁBAŤ PRAVÚ ČOKOLÁDU VO VÝROBNÍKU !!!

Recept na 1 porciu:

- 75 g čokoláda

- 35 ml smotany na varenie 10%

Vlejeme si smotanu do misky a dáme zohriať na cca 30-50 sec (tak, aby sa z nej parilo) a potom do nej vsypeme čokoládu a ručnou metličkou rozmiešame až kým nemáme hotový produkt. Prelejeme do horúcej šálky a môžeme podávať.

Skladujte na suchom a chladnom mieste od 16 - 20 C

Dátum spotreby viď. obal

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Mohlo by Vás zaujímať