Zázvor kocky 1kg
Kód: 002154Súvisiaci tovar
Mangový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Exotická a bohatá chuť zrelého manga. Sirup vhodný aj na každodenné použitie doma,...
Ibištekový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vyvážený mix kyslých kvetinových tónov ibišteka a sladkej ovocnej šťavy z brusníc, bazy a...
Škoricový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Lahodná chuť škorice. Sladký a mierne korenistý nádych. Sirup vhodný do kávy, mlieka a...
Bazový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Ponúka vyvážený mix sladkých kvetinových tónov čiernej bazy. Skvelý na rýchlu...
Irish Cream sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Príchuť známeho Irish Cream, chuťovo výborná harmónia kávy a sladkého karamelu s jemným...
Broskyňový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Osviežujúca, vyvážená chuť zrelých broskýň balansuje na hrane medzi sladkosťou a jemnou...
Podrobný popis
Viete ako zázvor správne očistiť? Nožom alebo škrabkou vyjde veľmi veľká časť na zmar. Najjednoduchšie a hlavne najlacnejšie je kúpiť si zázvor už očistený.
Informácie o produkte
Zloženie:
Zázvor
Alergény:
Neuvádza sa
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [334 /79] kJ/kcal
- Tuky: [0,8 ] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [0,2 ] g
- Sacharidy: [18 ] g
- - z toho cukry: [1,7 ] g
- Bielkoviny: [1,8 ] g
- Soľ: [0,13 ] g
Hmotnosť/Objem:
1kg
Podmienky skladovania:
Skladujte v mrazničke (<-18 ° C) do minimálnej trvanlivosti. Uchovávajte zmrazené. Minimálna trvanlivosť do konca/číslo šarže: viď údaj na balení
Výrobca:
Vyrobené pre Eaglewings s.r.o.
Návod na použitie:
Upozornenie: Po rozmrazení opäť nezmrazujte.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Ovocie pre barmanov |
|---|---|
| Hmotnosť: | 1.1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
