Mrazené JAHODY 40x75g
Kód: 001962Súvisiaci tovar
Pumpkin Spice sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Tekvicový sirup s prídavkom korenín tvoria prekvapujúco príjemnú, sladkú kombináciu. Sirup...
Mojito sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Perfektná kombinácia mäty a citrusov. Dokonalý mix s vernou chuťou obľúbeného mojita. Sirup...
Tonic sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1000ml. Ak chcete oživiť svoje výtvory alebo reprodukovať ikonické nápoje, tento...
Sirup s príchuťou Čučoriedkové muffiny z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin.
Koncentrovaná limetková šťava - cordial s trstinovým cukrom od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Lime Juice Cordial použijete do miešaných nápojov, do limonád, do čajov... 50%...
Popcornový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Originálnou príchuť jemne vanilkového, praženého a slaného maslového popcornu. Sirup...
Vanilkový sirup - Francúzska vanilka z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Nezameniteľný charakter vanilky, bohatý a vynikajúci. Sirup vhodný do...
Brusnicový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Osviežujúci ovocný sirup s výraznou kyslosťou brusnicovej šťavy. Sirup vhodný do limonády, čaju,...
Kovový stojan na 4 litrové fľaše1883 Routin. Ideálny na uskladnenie sirupov. Šetrí miesto na bare a skvelo upúta pozornosť zákazníkov. Čierna farba s logom 1883 Routin.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Ovocie pre barmanov |
---|---|
Hmotnosť: | 2.5 kg |
Balenie očisteného a nakrájaného šokom mrazeného zázvoru pripraveného na použitie. Do zázvorového čaju, drinkov, jedál...
Balenie očisteného a nakrájaného šokom mrazeného zázvoru pripraveného na použitie. Do zázvorového čaju, drinkov, jedál...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.