Závin jablkový 100g/40ks
Kód: 000256Súvisiaci tovar

Závin tvarohový s hrozienkami

Závin makovo-višňový

Závin jablkovo-orechový
Podrobný popis
Cukrárske výrobky - hotové (zmrazené) - len rozmraziť
Príprava: skladovať pri teplote -18°C a nižšej, nechať pred konzumáciou rozmraziť (aj v mikrovlnnej rúre), prípadne v teplovzdušnej peci.
Po rozmrazení spotrebujte do 72 hod.
Pečenie: Nepečie sa
Zloženie:
pšeničná múka, raslinné tuky 80% (čiastočne stužené palmové), rastlinné oleje (repkový, slnečnicový, sójové bôby v rôznom pomere), voda, soľ, emulgátor E471, sójový lecitín: E322, konzervač.látka:E 200, E202, potravin.kyselina: E330, E331, aróma farbivo:E160, Voda, Margarín na pečenie (emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselín, lecitíny, aróma maslová, zmes karoténov), soľ, ocot kvasný liehový (farbivo E150c).
Jablková náplň so škoricou 73%: (jablká 85%, cukor, modifik, škrob-kukuričný, škorica: 0.18%, konzervačná látka : benzoan sodný, aróma, antioxidant: disiričitan sodný. Vanilínový cukor, strúhanka. Zahusťovací prášok: modifikovaný škrob: maltodextrín, želírujúca látka E450, E339, E516, zahusťovadlo E401. Škorica mletá. Mliečna bielkovina, sušené vajcia
obsahuje alergény: 1, 3, 6, 7
Dodatočné parametre
Kategória: | Štrúdľa a závin, Dopečené pečivo - sladké |
---|---|
? Spôsob prípravy: | Plne dopečené |

Mini šiška s nugátom - hlbokozmrazené, Rozmraziť & Servírovať

Mini šiška s ovocnou náplňou - hlbokozmrazené, Rozmraziť & Servírovať

jemné pečivo so speculoos (LOTUS) náplňou

Mini šiška s marhul'ovou náplňou Rozmraziť & Servírovať

Formanove koláčiky s makovou náplňou - - hlbokozmrazené, Predpečené

jemné pečivo s malinovou náplňou

Makovo vanilkový slimák vo vás vyvolá chvíľku nostalgie. Ako by ste sa ocitli na prázdninách u starej mami.

Jablkovo škoricový slimák vo vás vyvolá chvíľku nostalgie. Ako by ste sa ocitli na prázdninách u starej mami.

Škoricový slimák vo vás vyvolá chvíľku nostalgie. Ako by ste sa ocitli na prázdninách u starej mami.

jemné pečivo s náplňou, biela čokoláda
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.