Mini šiška s nugátom 25g/105ks
Kód: 000316Súvisiaci tovar

jemné pečivo s náplňou, biela čokoláda

Mini šiška s marhul'ovou náplňou Rozmraziť & Servírovať

Formanove koláčiky s makovou náplňou - - hlbokozmrazené, Predpečené

Makovo vanilkový slimák vo vás vyvolá chvíľku nostalgie. Ako by ste sa ocitli na prázdninách u starej mami.

jemné pečivo s malinovou náplňou

Škoricový slimák vo vás vyvolá chvíľku nostalgie. Ako by ste sa ocitli na prázdninách u starej mami.

Mini šiška s ovocnou náplňou - hlbokozmrazené, Rozmraziť & Servírovať

jemné pečivo so speculoos (LOTUS) náplňou

Jablkovo škoricový slimák vo vás vyvolá chvíľku nostalgie. Ako by ste sa ocitli na prázdninách u starej mami.
Podrobný popis
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, náplň (24%) (cukor, repkový olej, LIESKOVÉ ORIEŠKY (13%), sušené odstredené MLIEKO, čokoláda (9%) (odtučnený kakaový prášok, kakaová hmota, cukor), emulgátor (SÓJOVÝ lecitín), aróma), rastlinné oleje (repka, palmový), pitná voda, VAJCIA, cukor, maslo (MLIEKO), dekorácia (dextróza, PŠENIČNÝ škrob, palmový olej), glutén (PŠENIČNÝ), droždie, jedlá soľ, emulgátor (mono- a diglycerídy mastných kyselín), farbivo (karotény), antioxidant (kyselina askorbová), slad z PŠENICA.
Čísla alergénov: 1,3,6,7,8
Príprava:
Rozmrazenie 30 min, 22 °C
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Koláče a šišky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.025 kg |
? Spôsob prípravy: | Plne dopečené |
? Typ prevádzky: | Catering |

Jemné pečivo so slivkovou náplňou (24%), predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Pletenec s pekanovými orechami a javorovým sirupom jemné pečivo s náplňou s javorovým sirupom, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Mini mriežka jablková - hlbokozmrazené, Pripravené na pečenie

Bratislavské rožky MIX 40g / 60ks (Orechové 30ks a Makové 30ks)

Lístkové cesto plnené plnkou s vanilkovou príchuťou.

Maková taštička - hlbokozmrazené, Pripravené na pečenie

Plne dopečená sladá pochúťka. Stači rozmraziť a podávať.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.