Valentínsky dezert 80g x 16ks
Kód: 001834Súvisiaci tovar
Lahodný mascarpone smotanový vanilkový krém prekladaný malinami s lotus keksíkmi s lotusovou polevou.
Dezert Pohár Dubajská Čokoláda Malina – moderný pohárik plný kontrastov Spája bohatú čokoládovú chuť s osviežujúcou malinou – dezert, ktorý zaujme na prvý pohľad aj ochutnanie....
Lotusový veterník je jemné, vzdušné pečivo plnené bohatým krémom, poliaty nátierkou Lotus, ktorá ponúka dokonalú rovnováhu chuti v každom súste.
Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými a voňajúcimi po krémovej káve vyčarí originál taliansku atmosféru.
Vianočný stromček dezert - lahodný našľahaný mousse z mliečnej čokolády a lieskových orechov na kakaovom ceste s mliečnou čokoládou.
Dezert Medový krémeš stromček – sviatočný dezert plný jemnosti a medovej chuti Medový krémeš v tvare stromčeka spája tradičnú chuť medových plátov s nadýchaným krémom, ktorý sa...
Tento dezertný pohár je stelesnením dokonalej rovnováhy medzi intenzívnou čokoládovou chuťou a sviežou ovocnou kyslosťou malín. Vrstvený s precíznosťou a citom pre detail, Čoko...
Podrobný popis
Zloženie: Múka, vajcia, cukor, zemiakový škrob, voda, emulgačná pasta E475, kakao, biela čokoláda, smotana 33%, kokosové pyré, farbivo E102, Biela čokoláda s červenou potlačou( cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, vanilková aróma, kakaové maslo, cukor farbivo E120)
Alergény: 1,3,6,7,
Skladujte pri teplote minimálne -18°C
Rozmrazujte pri teplote 8°C (4 hodiny)
Po rozmrazení uchovávajte pri teplote do 6°C, a spotrebujte do 72 hodín
Po rozmrazení opäť nezmrazujte!
Hmotnosť: 16x 80g/ 1280g
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
