My v Royal Gastro, používame súbory cookies s vaším súhlasom na zaistenie funkčnosti webu, pohodlné prehliadanie a vďaka analýze prevádzky webu neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Kliknutím na tlačidlo „Súhlasím“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch. Viac informácií tu.
Čokoládová Sacherova torta s linkou marhuľového džemu, pečená podľa tajnej receptúry Eduarda Sachera, prispôsobená dnešnej dobe a jej nárokom. Jednoduchá na vzhľad, bohatá na chuť.
Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými a voňajúcimi po krémovej káve vyčarí originál taliansku atmosféru.
Bezlepková orechová torta s karamelovým krémom. Bezlepkový korpus z mletých vlašských orechov a ryžovej múky v kombinácii s jemným karamelovým krémom je chuťový zážitok. Torta...
Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými a voňajúcimi po káve vyčarí originál taliansku atmosféru. Krém je...
Medzi dvoma vrstvami piškót tmavej farby je kávovo-smotanová plnka s čokoládovými lieskovými orieškami. Na ktorom je krémová plnka s vanilkovou príchuťou. Plátok zdobia oholené...