Slivky 2,5kg
Kód: 000199Súvisiaci tovar
Broskyňový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Osviežujúca, vyvážená chuť zrelých broskýň balansuje na hrane medzi sladkosťou a jemnou...
Mirabelkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Autentická chuť mirabelky, aróma medu a kvetov.
Vanilkový sirup - Francúzska vanilka z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Nezameniteľný charakter vanilky, bohatý a vynikajúci. Sirup vhodný do...
Ginger Beer sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. V korenistej chuti spája citrónové, pikantné tóny a ľahký dotyk šupky citrusov.
Mojito sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Perfektná kombinácia mäty a citrusov. Dokonalý mix s vernou chuťou obľúbeného mojita. Sirup...
Karamelový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Charakteristická chuť karamelu s vyváženými, jemne praženými tónmi. Sirup vhodný do...
Fialkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Aróma fialky so sladkým a jemným kvetinovým záverom. Skvelý na prípravu domácej...
Sirup Pandan z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Jedinečná sladkastá chuť s jemnými tónmi vanilky a kokosu....
Podrobný popis
Informácie o produkte
Zloženie:
Slivky
Alergény:
Neuvádza sa
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [175 /41] kJ/kcal
- Tuky: [0,4 ] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [0] g
- Sacharidy: [8,7 ] g
- - z toho cukry: [8,7 ] g
- Bielkoviny: [0,6 ] g
- Soľ: [0,005] g
Hmotnosť/Objem:
2,5 kg
Podmienky skladovania:
Skladujte v mrazničke (<-18 ° C) do minimálnej trvanlivosti. Uchovávajte zmrazené. Minimálna trvanlivosť do konca/číslo šarže: viď údaj na balení
Výrobca:
VIKING FROST s.r.o. Panská 25 686 04 Kunovice
Návod na použitie:
Upozornenie: Po rozmrazení opäť nezmrazujte.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.6 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
