Slimák s jablkovou a škoricou náplňou 80g/30ks
Kód: 001187Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Informácie o produkte
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka, jablká (22%), kryštálový cukor, pitná voda, margarín (rastlinné oleje (slnečnicový, palmový, repka), rastlinné tuky (kokos, palmový), pitná voda, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselín), jedlá soľ, konzervačné látky (kyselina sorbová, sorban draselný), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), aróma, farbivo (karotény)), strúhanka (PŠENIČNÁ múka, pitná voda, droždie, jedlá soľ), práškový cukor, rozjasňovač povrchu (pitná voda, rastlinná bielkovina, slnečnicový olej, dextróza, maltodextrín, škrob), slnečnicový olej, droždie, sušená VAJCIA, škorica (0,8%), sušený MLIEČNY prípravok (odstredené MLIEKO, sušená SRVÁTKA (MLIEKO)), tuk na pečenie (rastlinné tuky (palmojadrový, palmový), pitná voda, repkový olej, cukor, jedlá soľ, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselín), palmový olej (úplne hydrogenovaný)), jedlá soľ, modifikovaný škrob (zemiak), Prísada do pečenia (PŠENIČNÁ múka, emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mono- a diacetylvínnou), protihrudkovacia látka (uhličitany vápnika), múku upravujúca látka (kyselina askorbová)).
Výrobok obsahuje: lepok, vajcia, mlieko.
Alergény:
Alergény sú v texte písané tučným písmom. (1,3,7)
Môže obsahovať: sóju, orechy, zeler, horčicu, sezam, oxid siričitý a siričitany (E220 - E228), vlčí bôb.
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [1.302 kJ - 309] kJ/kcal
- Tuky: [7,4 ] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [2,8 ] g
- Sacharidy: [54 ] g
- - z toho cukry: [24 ] g
- Bielkoviny: [5,5 ] g
- Soľ: [0,73] g
Hmotnosť/Objem:
2,4 kg
Podmienky skladovania:
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Doba použiteľnosti od upečenia +21°C - 24 hod.
Výrobca:
La Lorraine Bakery Group
U Kožovy hory 2748
272 01 Kladno
Czech Republic
Návod na použitie:
Rozmrazenie: 45 min 22 °C
Dodatočné parametre
| Kategória: | Koláče a šiškyDopečené pečivo - sladké |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.8 kg |
| ? Spôsob prípravy: | Plne dopečené |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
