Slimák s jablkovou a škoricou náplňou 80g/30ks
Kód: 001187Súvisiaci tovar
Podrobný popis
PŠENIČNÁ múka, jablká (22%), kryštálový cukor, pitná voda, margarín (rastlinné oleje (slnečnicový, palmový, repka), rastlinné tuky (kokos, palmový), pitná voda, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselín), jedlá soľ, konzervačné látky (kyselina sorbová, sorban draselný), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), aróma, farbivo (karotény)), strúhanka (PŠENIČNÁ múka, pitná voda, droždie, jedlá soľ), práškový cukor, rozjasňovač povrchu (pitná voda, rastlinná bielkovina, slnečnicový olej, dextróza, maltodextrín, škrob), slnečnicový olej, droždie, sušená VAJCIA, škorica (0,8%), sušený MLIEČNY prípravok (odstredené MLIEKO, sušená SRVÁTKA (MLIEKO)), tuk na pečenie (rastlinné tuky (palmojadrový, palmový), pitná voda, repkový olej, cukor, jedlá soľ, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselín), palmový olej (úplne hydrogenovaný)), jedlá soľ, modifikovaný škrob (zemiak), Prísada do pečenia (PŠENIČNÁ múka, emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mono- a diacetylvínnou), protihrudkovacia látka (uhličitany vápnika), múku upravujúca látka (kyselina askorbová)).
Výrobok obsahuje: lepok, vajcia, mlieko. Môže obsahovať: sóju, orechy, zeler, horčicu, sezam, oxid siričitý a siričitany (E220 - E228), vlčí bôb.
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znova nezmrazujte
Rozmrazujte 45 minút pri teplote 22 °C.
Priemerné nutričné hodnoty na 100g:
Energia | 1.302kJ - 309 kcal |
Tuky | 7,4g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 2,8g |
Sacharidy | 54g |
z toho cukry | 24g |
Vláknina | 1,4g |
Bielkoviny | 5,5g |
Soľ | 0,73g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Koláče a šišky, Dopečené pečivo - sladké |
---|---|
? Spôsob prípravy: | Plne dopečené |
Pletenec s pekanovými orechami a javorovým sirupom jemné pečivo s náplňou s javorovým sirupom, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.