Báza punč 6,6kg
Kód: 000469Súvisiaci tovar
Sirup s príchuťou Francúzska madlenka z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin.
Sirup s príchuťou Čučoriedkové muffiny z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin.
Speculoos (LOTUS) sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vôňa škorice a chuť karamelu s nádychom korenín.
Melónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sladký, svieži a vyzretý presne tak, ako ho v lete máme radi. Sirup vhodný do limonády,...
Pomarančový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Delikátny, s vyváženou sladkosťou a kyslosťou zrelých pomarančov. Sirup vhodný na prípravu...
Bazový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Ponúka vyvážený mix sladkých kvetinových tónov čiernej bazy. Skvelý na rýchlu...
Kiwi sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Osviežujúci, čerstvý a mierne kyslý, presne tak, ako tropickú pochúťku poznáme. Sirup vhodný do...
Podrobný popis
Sirup s príchuťou vianočný punč na prípravu teplého nápoja. Stačí zaliať horúcou vodou a je pripravený k okamžitej konzumácii.
Zloženie: glukózo-fruktózový sirup, voda, kyselina citrónová, aróma vianočný punč, prírodné farbivo antokyanin.
Návod na prípravu:
Pre deti, ale aj dospelých
1 diel sirupu - vianočný punč
6 dielov vriacej vody
ovocie (čerstvé alebo mrazené)
Pre dospelých
1 diel sirupu - vianočný punč
4 diely vriacej vody
3 diely červeného vína
ovocie (čerstvé alebo mrazené)
Pre dospelých
1 diel sirupu - vianočný punč
4 diely vriacej vody so škoricou a klinčekmi do vína
3 diely rumu
3 diely červeného vína
ovocie - mandarínky a hrozienka
Doporučené riedenie 1:6.
Výživové hodnoty na 100g výrobku
Energetická hodnota 1105 kJ, Tuky 0,0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g, Sacharidy 65,0 g, z toho cukry 65,0 g, Bielkoviny 0,0 g, Soľ 0,0g
Dodatočné parametre
| Kategória: | Vianočný punč |
|---|---|
| Hmotnosť: | 5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

