Orechovo - nugátová torta 1900g predkrájaná na 14ks
Kód: 000162Súvisiaci tovar
Lotusová krémová torta s vrstvou krémovej lahôdky, karamelizovanej polevy a Lotusovou chrumkou navrchu.
Korpus torty z karamelového a kakaového piškótového cesta, plnená karamelovo-toffifee šľahačkovým krémom, pláty natreté nutellou a čokoládovým topingom, vrch zdobený karamelovou...
Torta s lahodným punčovým krémom pripomínajúcim chuť punčovej zmrzliny so šťavnatými hrozienkami a mascarpone.
Nakrájaná okrúhla čokoládová torta s mandľovou náplňou, zdobená mixom lesného ovocia a mandľových kúskov. Povrch je ľahko potretý želé.
Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými a voňajúcimi po káve vyčarí originál taliansku atmosféru. Krém je...
Zvodná kombinácia šťavnatých brusníc, náplni z bielej čokolády a šľahačkového krému sa nedá odolať. Brusnicová torta je predkrájaná na 12 kusov. Stačí len rozmraziť a podávať.
Torta z tmavého piškótového cesta s kokosovo-šľahačkovým krémom ,čokoládou a strúhaným kokosom.
Harlekýn Torta – Elegantná torta s nadýchaným kakaovým korpusom, bohatou vrstvou šľahačkového krému a čokoládovou polevou. Klasický dezert s dokonalou rovnováhou medzi ľahkosťou...
Podrobný popis
Zloženie:
ŠĽAHAČKA, PŠENIČNÁ MÚKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, sušené VAJCIA, voda, SÓJA, SÓJOVÝ Lecitín, emulgátory: polymerne estery glycerolu a mastných kyselín, monoglicendy mastných kyselín, kypriace látky: difosorečnan disodný, jedlá soľ, aróma, cukor, voda, mleté VLAŠSKÉ ORECHY, pektín, glukózový sirup, želatína, želirujúca látka, malinový džem /ovocné pretlaky: malina-kusové ovocie, jablko, ríbezľa, arónie, prírodná aróma, voda, kyselina citrónová (regulátor kyslosti), modifikovaná škrob:E1422, konzervačná látka E202, zahusťovadlo E 418, želírujúca látka E440, aróma, koncentrát z čiernej mrkvy/, vanilka, aróma lieskový orech, palmový tuk, LIESKOVÉ ORECHY, kakaový prášok, sušené ODTUČNENÉ MLIEKO, sušená srvátka, farbivá: betakarotén E 171.
Čísla alergénov: 1,3,6,7,8
Pri uchovávaní v mrazničke pri teplote – 18 °C: 3 mesiace od dátumu výroby.
Postup: tortu nechajte rozmraziť pri izbovej teplote 1,5-2 hodiny. Po rozmrazení spotrebovať do 48 hodín.
Vyhlásenie výrobcu
Výrobok bol vyrobený v hygienicky a technologicky vyhovujúcich podmienkach.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Moderné a klasické torty |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.05 kg |
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
![]()
