Mrazený Zázvor 40x75g
Kód: 001892Súvisiaci tovar
Jahodový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Chuť čerstvých, zrelých a sladkých jahôd. Sirup vhodný aj na každodenné použitie doma, najmä do...
Fialkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Aróma fialky so sladkým a jemným kvetinovým záverom. Skvelý na prípravu domácej...
Ibištekový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vyvážený mix kyslých kvetinových tónov ibišteka a sladkej ovocnej šťavy z brusníc, bazy a...
Kardamónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Komplexná sofistikovaná chuť, ktorá spája sviežu korenistú silu kardamónu s harmóniou....
Bazový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Ponúka vyvážený mix sladkých kvetinových tónov čiernej bazy. Skvelý na rýchlu...
Pistáciový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Jemná chuť pistácií, ktorá sa krásne rozvinie na podnebí. Sirup vhodný do kávy, mlieka, miešaných...
Podrobný popis
Viete ako zázvor správne očistiť? Nožom alebo škrabkou vyjde veľmi veľká časť na zmar. Najjednoduchšie a hlavne najlacnejšie je kúpiť si zázvor už očistený.
Informácie o produkte
Zloženie:
Zázvor
Alergény:
Neuvádza sa
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [334 /79] kJ/kcal
- Tuky: [0,8 ] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [0,2 ] g
- Sacharidy: [18 ] g
- - z toho cukry: [1,7 ] g
- Bielkoviny: [1,8 ] g
- Soľ: [0,13 ] g
Hmotnosť/Objem:
3 kg
Podmienky skladovania:
Skladujte v mrazničke (<-18 ° C) do minimálnej trvanlivosti. Uchovávajte zmrazené. Minimálna trvanlivosť do konca/číslo šarže: viď údaj na balení
Výrobca:
Vyrobené pre Eaglewings s.r.o.
Návod na použitie:
Upozornenie: Po rozmrazení opäť nezmrazujte.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Ovocie pre barmanov |
|---|---|
| Hmotnosť: | 3.62 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Balenie očisteného a nakrájaného šokom mrazeného zázvoru pripraveného na použitie. Do zázvorového čaju, drinkov, jedál...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
