Torta zo štyroch vrstiev svetlého piškótového cesta a jednej vrstvy podrveného tmavého piškótového cesta (v strede), namočené do punčovo-rumového sirupu. Prvá vrstva je natretá...
Smotanový krém s tmavou belgickou čokoládou a vanilkou, lahodná vrstva pyré z banánov na čokoládovom korpuse s čokoládovou polevou z belgickej čokolády.
Korpus torty z karamelového a kakaového piškótového cesta, plnená karamelovo-toffifee šľahačkovým krémom, pláty natreté nutellou a čokoládovým topingom, vrch zdobený karamelovou...
Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými a voňajúcimi po káve vyčarí originál taliansku atmosféru. Krém je...
Pistáciový krém plný pistáciovej chuti, pripomínajúci pistáciovú zmrzlinu je plný mascarpóne, pistácií a vanilky na vanilkovom korpuse poliaty bielou čokoládou s pistáciami.
My v Royal Gastro, používame súbory cookies s vaším súhlasom na zaistenie funkčnosti webu, pohodlné prehliadanie a vďaka analýze prevádzky webu neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Kliknutím na tlačidlo „Súhlasím“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch. Viac informácií tu.