Mandľový koláč s karamelom erl. 950g predkrájaný na 12ks
Kód: 000422Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Vznešene orieškové, chrumkavé a karamelové... Naša bezlepková mandľová piškóta je vždy pochúťkou. Len sa nevieme rozhodnúť, čo sa nám na ňom páči najviac... pražené mandľové tyčinky zasadené do vrstvy sladkého karamelu alebo štedrá poleva čokoládového orieškového krému? Vieme, že si ich zamilujete aj vy!
Informácie o produkte
Zloženie:
cukor, nugátová poleva (cukor, repkový olej, palmojadrový tuk, LÍSKOVÁ pasta, palmový olej, sušené odtučnené MLIEKO, odtučnené kakao, emulgátor (E322), soľ) (15%), repkový olej, MANDLE (11% ), celé VAJCIA, sladené kondenzované plnotučné MLIEKO (plnotučné MLIEKO, cukor), voda, glukózový sirup, kukuričný škrob, sušené odstredené MLIEKO, tuk z palmových jadier, palmový olej, LAKTÓZA (MLIEKO), prečistené MASLO (MLIEKO), predželatínovaná ryžová múka, kypriace látky (E450, E500, E341), emulgátor (E322), modifikovaný škrob, sladká srvátka v prášku (MLIEKO), stabilizátor (E440, E410, E415), soľ, karamelizovaný cukor. Môže obsahovať iné ORECHY, ARAŠIDY a SÓJU!
Alergény:
Alergény sú v texte vypísané veľkým písmom.
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: 2029 / 487 kJ/kcal
- Tuky: 32,7 g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,9 g
- Sacharidy: 41,3 g
- - z toho cukry: 35,1 g
-
Diétna vláknina
- Bielkoviny: 6,1 g
- Soľ: 0,49 g
Hmotnosť/Objem:
950g
Podmienky skladovania:
Skladovanie: Rozmrazený koláč skladujte v chladničke (6-7°C) a spotrebujte do 7 dní! Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Spotrebujte do (pri skladovaní a preprave minimálne -18°C)
Výrobca:
Erlenbacher Backwaren GmbH
Návod na použitie:
Odporúčanie pre rozmrazovanie: Vyberte mrazený produkt z obalu. Celý výrobok rozmrazujte v chladničke (6-7°C) približne 3 hodiny, jeden kus približne 1,5 hodiny. Celý výrobok rozmrazujte pri izbovej teplote (21-22°C) približne 1 hodinu, jeden kus približne 30 minút.
Dodatočné parametre
Kategória: | Bezlepkové torty |
---|---|
Hmotnosť: | 0.025 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.