Kocka s vanilkovou príchuťou 120g / 36ks
Kód: 000359Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Príprava:
Cesto necháme na naolejovanom plechu alebo na papieri na pečenie vo vlhkom prostredí alebo pri izbovej teplote 30–35 minút rozmraziť, potom pečieme 13–15 minút na teplote 190–200°C. Na začiatku pečenia sa odporúča naplniť priestor na pečenie parou.
Zloženie:
Pitná voda, PŠENIČNÁ MÚKA, margarín [rastlinné oleje a tuky (palmový), pitná voda, jedlá soľ, emulgátor (mono- a diglyceridy
mastných kyselín), potravinárska kyselina (kyselina citrónová)], 10 % pudingový prášok s vanilkovou príchuťou [kryštálový cukor,
modifikovaný škrob, SUŠENÁ MLIEČNA SRVÁTKA, dextróza, rastlinný olej (palmový), glukózový sirup, želírovacie látky
(difosforečnany, fosforečnany sodné, síran vápenatý), zahusťovadlá (alginát sodný, karagénan), regulátor kyslosti (octan vápenatý),
emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou octovou), MLIEČNA BIELKOVINA, aróma, jedlá soľ, farbivo
(annatto,)], kryštálový cukor, droždie, vitálny PŠENIČNÝ LEPOK, celé SUŠENÉ VAJCIA, pekárska zmes [PŠENIČNÝ LEPOK,
PŠENIČNÁ MÚKA, hrachová vláknina, látka na ošetrenie múky (kyselina askorbová), neaktívne droždie, enzýmy], jedlá soľ, sušienky
[PŠENIČNÁ MÚKA, kryštálový cukor, palmový tuk, kypriace činidlá (hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan amónny), jedlá soľ,
aróma, farbivo (karamel), antioxidanty (kyselina vínna, DISIRIČITAN DRASELNÝ], povlaková látka [modifikovaný škrob (acetylovaný
škrob)], aróma.
Alergény:
Upozornenie! Tento produkt bol vyrobený v prevádzke, ktorá
spracováva aj mlieko, vajcia, horčicu, sezamové semienka, sóju,
siričitany, orechoviny a ich deriváty.
Skladovacia a prepravná teplota –18 °C.
Rozmrazený výrobok nikdy znovu nezmrazujte!
Dodatočné parametre
Kategória: | Mriežky a taštičkyPečivo na dopečenie - sladké |
---|---|
Hmotnosť: | 0.018 kg |
? Spôsob prípravy: | Na dopečenie |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.