Donut jahoda 56g/60ks
Kód: 000136Súvisiaci tovar

Banánový donut - hlbokozmrazené, Rozmraziť & Servírovať

Croissant zvnútra, Dots® zvonka. Autentické laminované lístkové pečivo s jemnou, hladkou textúrou, pokryté chutnou, chrumkavou kôrkou, s nekonečnými možnosťami podávania.

Kolekcia mini donutov

Mixed Box Mini Donuts 22g/90ks (3x30)

DONUT NUTZILLA Donut s lieskoorieškovou náplňou hlbokozmrazené, Rozmraziť & Servírovať

Croissant zvnútra, Dots® zvonka. Autentické laminované lístkové pečivo s jemnou, hladkou textúrou. Poliate čokoládou a ozdobené tromi čokoládovými posypmi.

Donut s čokoládovou príchuťou - hlbokozmrazené, Rozmraziť & Servírovať
Podrobný popis
Zloženie:
Cesto (82%) [PŠENIČNÁ múka, pitná voda, palmový olej, cukor, repkový olej, droždie, emulgátory (E471, E472e, E481), SÓJOVÁ múka, kypriace látky (E450, E500), jedlá soľ s jódom (jedlá soľ, jodičnan draselný), PŠENIČNÝ škrob, sušené droždie, farbivo (E160a), antioxidant (E300)], poleva (13%) [cukor, rastlinný tuk (palmový, palmojadrový), kokosový olej, slnečnicový olej, emulgátor (E322), prírodná jahodová aróma, farbivo (E120)], posyp (5%) (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné MLIEKO, sušené odtučnené MLIEKO, prírodná vanilková aróma).
Čísla alergénov: 1,6,7
Príprava: Rozmrazenie 60 min, 22 °C
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Dodatočné parametre
Kategória: | Donuty, Dopečené pečivo - sladké |
---|---|
? Spôsob prípravy: | Dopečené |

Bratislavské rožky MIX 40g / 60ks (Orechové 30ks a Makové 30ks)

Maková taštička - hlbokozmrazené, Pripravené na pečenie

Jemné pečivo so slivkovou náplňou (24%), predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar

Lístkové cesto plnené plnkou s vanilkovou príchuťou.

Mini mriežka jablková - hlbokozmrazené, Pripravené na pečenie

Pletenec s pekanovými orechami a javorovým sirupom jemné pečivo s náplňou s javorovým sirupom, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.