JOYA Barista Sójové mlieko 1L
Kód: 000339Súvisiaci tovar
POPIS PRODUKTU:Prémiová káva priamo od farmárov. Brazília je najväčším pestovateľom a exportértom kávy na svete. Táto arabica je jemná až nasládlá, veľmi podobná čokoláde. Má...
POPIS PRODUKTU: Etiópia je pravlasťou kávy arabica. Táto odroda má nezameniteľnú, mäkkú a jemnú chuť. V chuti sa nám spája karamel a med s ovocnými tónmi. Výsledkom je nádherná...
Granulované mlieko pre výrobu mliečnych špecialít 100% granulované mlieko vhodné na výrobu mliečných špecialít. Vyznačuje sa najmä hustotou a vlastnosťami klasického mlieka....
Tradičné Belgické karamelové sušienky speculoos (LOTUS) sú obľúbenou pochúťkou ku káve. Hygienicky balené.
POPIS PRODUKTU:Columbia je druhým najväčším pestovateľom kávovníkového zrna arabica na svete. My vám ponúkame odrodu so zamatovou ovocnou chuťou, ľahko orieškovou a plnou arómou.
Zrnková káva 50 % Arabica, 50 % Robusta NESCAFÉ Espresso je dokonale vyrovnaná zmes kávy Arabica a Robusta. Je to espresso s plnosťou, s tónmi horkej čokolády a lieskových...
Zrnková káva, 100 % Arabika NESCAFÉ Superiore je káva typu 100% Arabika z fariem certifikovaných Rainforest Alliance. Vyznačuje sa strednou plnosťou, strednou kyslosťou,...
Kompletná zmes na prípravu kakaového nápoja Lahodný kakaový nápoj s mliekom prináša delikátny a zároveň bohatý kakaový zážitok. Krémová konzistencia, bez lepku, kakaový...
Podrobný popis
Sójový nápoj Joya Barista je perfektnou alternatívou mlieka špeciálne vytvorenou pre baristu, pretože vytvorí jemnú a nadýchanú penu. Skvele sa tak hodí do kávy, cappuccina, macchie, či caffe latte. Z 99 % obsahuje sójový základ, ale aj vitamíny B12 a D. Nadchne vás svojou mliečnou konzistenciou, ktorá vám pomôže s prípravou vynikajúcej kávy s dokonalou penou.
Trvanlivé plnotučné mlieko. Tuk najmenej 3,5%. Ošetrené UHT. Homogenizované. Ideálne pre cappuccino Odporúča: Škola baristu
Ovsený nápoj s pridanými vitamínmi a minerálnymi látkami. Ovsený nápoj Barista Edition je určený pre všetkých milovníkov dobrej kávy. Má jemnú textúru a jeho našľahaním...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.