Nescafé Espresso 1kg
Kód: 000864Súvisiaci tovar
Tradičné Belgické karamelové sušienky speculoos sú obľúbenou pochúťkou ku káve. Hygienicky balené.
Granulované mlieko pre výrobu mliečnych špecialít 100% granulované mlieko vhodné na výrobu mliečných špecialít. Vyznačuje sa najmä hustotou a vlastnosťami klasického mlieka....
Kompletná zmes na prípravu kakaového nápoja Lahodný kakaový nápoj s mliekom prináša delikátny a zároveň bohatý kakaový zážitok. Krémová konzistencia, bez lepku, kakaový...
POPIS PRODUKTU: Etiópia je pravlasťou kávy arabica. Táto odroda má nezameniteľnú, mäkkú a jemnú chuť. V chuti sa nám spája karamel a med s ovocnými tónmi. Výsledkom je nádherná...
Zrnková káva, 100 % Arabika NESCAFÉ Superiore je káva typu 100% Arabika z fariem certifikovaných Rainforest Alliance. Vyznačuje sa strednou plnosťou, strednou kyslosťou,...
POPIS PRODUKTU:Prémiová káva priamo od farmárov. Brazília je najväčším pestovateľom a exportértom kávy na svete. Táto arabica je jemná až nasládlá, veľmi podobná čokoláde. Má...
POPIS PRODUKTU:Columbia je druhým najväčším pestovateľom kávovníkového zrna arabica na svete. My vám ponúkame odrodu so zamatovou ovocnou chuťou, ľahko orieškovou a plnou arómou.
Podrobný popis
Zrnková káva 50 % Arabica, 50 % Robusta
NESCAFÉ Espresso je dokonale vyrovnaná zmes kávy Arabica a Robusta. Je to espresso s plnosťou, s tónmi horkej čokolády a lieskových orieškov.
Dodatočné parametre
Kategória: | Káva, Zrnková káva NESCAFÉ |
---|---|
Značka: | NESCAFÉ, Nestlé |
Sirup Kajenské korenie z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Pikantný sirup ponúka skutočnú intenzitu kajenských papričiek. Sirup do horúcich...
Broskyňový sirup bez cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Osviežujúca, vyvážená chuť zrelých broskýň balansuje na hrane medzi sladkosťou a jemnou aciditou....
Mätový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Prenikavá, čerstvá a chladivá chuť a vôňa mäty. Sirup sa najčastejšie používa na ochutenie a...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.