Jahody senga sengana 2,5 kg
Kód: 000809Súvisiaci tovar
Vanilkový sirup - Francúzska vanilka z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Nezameniteľný charakter vanilky, bohatý a vynikajúci. Sirup vhodný do...
Brusnicový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Osviežujúci ovocný sirup s výraznou kyslosťou brusnicovej šťavy. Sirup vhodný do limonády, čaju,...
Rumový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Jemne drevité a sladké tóny v kombinácii s autentickou a štedrou chuťou poctivého rumu. Sirup...
Kiwi sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Osviežujúci, čerstvý a mierne kyslý, presne tak, ako tropickú pochúťku poznáme. Sirup vhodný do...
Irish Cream sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Príchuť známeho Irish Cream, chuťovo výborná harmónia kávy a sladkého karamelu s jemným...
Koncentrovaná limetková šťava - cordial s trstinovým cukrom od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Lime Juice Cordial použijete do miešaných nápojov, do limonád, do čajov... 50%...
Sirup Kajenské korenie z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Pikantný sirup ponúka skutočnú intenzitu kajenských papričiek. Sirup do horúcich...
Podrobný popis
Zloženie: Jahody
Skladovať pri teplote -18°C
Doporučená doba spotreby: viď na obale
Vyrobené a balené v závode:
Balené v: Taliansko
Skladovanie
Pri teplote - 18 C - spotrebovať viď. datum na obale
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.5 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
