Jahody senga sengana 2,5 kg
Kód: 000809Súvisiaci tovar
Irish Cream sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Príchuť známeho Irish Cream, chuťovo výborná harmónia kávy a sladkého karamelu s jemným...
Ružový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Delikátna aróma a zmyselná príchuť ruží. Skvelý v kombinácii s vínom a sektom, alebo na...
Mätový sirup - Mäta zelená z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Prenikavá, čerstvá a chladivá chuť a vôňa mäty. Sirup sa najčastejšie používa na...
Rumový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Jemne drevité a sladké tóny v kombinácii s autentickou a štedrou chuťou poctivého rumu. Sirup...
Citrónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sirup, v ktorom výrazná citrónová šťava dotvára intenzívnu chuť čerstvých citrónov, jemne...
Limetkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Veľmi intenzívna, čerstvá a osviežujúca chuť limety. Sirup vhodný do limonády, čaju,...
Brownie sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Sladké maslové tóny čokoládového koláča s grilovanými tónmi vlašských orechov. Sirup vhodný do kávy,...
Sirup Čoko-oriešková tyčinka z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sladké čokoládové tóny spojené s jemnými tónmi lieskových orieškov...
Podrobný popis
Zloženie: Jahody
Skladovať pri teplote -18°C
Doporučená doba spotreby: viď na obale
Vyrobené a balené v závode:
Balené v: Taliansko
Skladovanie
Pri teplote - 18 C - spotrebovať viď. datum na obale
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.5 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
