Gaštany celé lúpané predvarené 2,5 kg
Kód: 000086Súvisiaci tovar
Rumový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Jemne drevité a sladké tóny v kombinácii s autentickou a štedrou chuťou poctivého rumu. Sirup...
Pistáciový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Jemná chuť pistácií, ktorá sa krásne rozvinie na podnebí. Sirup vhodný do kávy, mlieka, miešaných...
Sirup s príchuťou Francúzska madlenka z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin.
Jahodový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Chuť čerstvých, zrelých a sladkých jahôd. Sirup vhodný aj na každodenné použitie doma, najmä do...
Citrónový sirup Yuzu z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Yuzu je odroda, ktorá v sebe spája sviežu a horkú chuť citrónov s jemnejšou a sladkou mandarínkou....
Popcornový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Originálnou príchuť jemne vanilkového, praženého a slaného maslového popcornu. Sirup...
Ružový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Delikátna aróma a zmyselná príchuť ruží. Skvelý v kombinácii s vínom a sektom, alebo na...
Podrobný popis
Skladujte pri teplotách pod -18 ° C a používajte najlepšie do odporúčaného dátumu.
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Príprava:
V mrazenom stave piecť v predhriatej rure, alebo na kontaktnom grile na 220 ° C po dobu 10-15 min."
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 10 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
