Gaštany celé lúpané predvarené 2,5 kg
Kód: 000086Súvisiaci tovar
Bazový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Ponúka vyvážený mix sladkých kvetinových tónov čiernej bazy. Skvelý na rýchlu...
Sirup z trstinového cukru alebo aj simple sirup - cukrový sirup od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Trstinový sirup vhodný ako tekuté sladidlo do kávy, čaju, ale...
Ružový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Delikátna aróma a zmyselná príchuť ruží. Skvelý v kombinácii s vínom a sektom, alebo na...
Liči sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Ponúkne pekne vyváženú chuť a eleganciu exotického liči. Sirup vhodný do limonády, smoothies,...
Karamelový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Charakteristická chuť karamelu s vyváženými, jemne praženými tónmi. Sirup vhodný do...
Pomarančový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Delikátny, s vyváženou sladkosťou a kyslosťou zrelých pomarančov. Sirup vhodný na prípravu...
Ibištekový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vyvážený mix kyslých kvetinových tónov ibišteka a sladkej ovocnej šťavy z brusníc, bazy a...
Vanilkový sirup - Francúzska vanilka z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Nezameniteľný charakter vanilky, bohatý a vynikajúci. Sirup vhodný do...
Podrobný popis
Skladujte pri teplotách pod -18 ° C a používajte najlepšie do odporúčaného dátumu.
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Príprava:
V mrazenom stave piecť v predhriatej rure, alebo na kontaktnom grile na 220 ° C po dobu 10-15 min."
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 10 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
