Gaštanová torta 1320g predkrájaná na 12ks
Kód: 001028Súvisiaci tovar
Torta z tmavého piškótového cesta s kokosovo-šľahačkovým krémom ,čokoládou a strúhaným kokosom.
Korpus torty z karamelového a kakaového piškótového cesta, plnená karamelovo-toffifee šľahačkovým krémom, pláty natreté nutellou a čokoládovým topingom, vrch zdobený karamelovou...
Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými a voňajúcimi po káve vyčarí originál taliansku atmosféru. Krém je...
Lotusová krémová torta s vrstvou krémovej lahôdky, karamelizovanej polevy a Lotusovou chrumkou navrchu.
Čo vznikne, keď skombinujete kávu, piškótu a mascarpone? Najobľúbenejší dezert na svete! Tieto neodolateľné ingrediencie sme spojili s chrumkavým krehkým cestom, aby sme...
Nakrájaná okrúhla čokoládová torta s mandľovou náplňou, zdobená mixom lesného ovocia a mandľových kúskov. Povrch je ľahko potretý želé.
Pistáciový krém plný pistáciovej chuti, pripomínajúci pistáciovú zmrzlinu je plný mascarpóne, pistácií a vanilky na vanilkovom korpuse poliaty bielou čokoládou s pistáciami.
Veterníková torta je ľahké a vzdušné pečivo, plnené zamatovým krémom a preliate jemnou karamelovou polevou, ktoré ponúka elegantnú rovnováhu textúry a chuti v každom súste.
Podrobný popis
Zloženie: Piškótová zmes, zmes na medové cesto, kakao, smotana 33% , čokoláda mliečna, Griotka, Rum, gaštanové pyré, agar
Alergény: 1,3,6,7
Skladujte pri teplote minimálne -18°C
Rozmrazujte pri teplote 8°C (4 hodiny)
Po rozmrazení uchovávajte pri teplote do 6°C, a spotrebujte do 72 hodín
Po rozmrazení opäť nezmrazujte!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Moderné a klasické torty |
|---|---|
| Hmotnosť: | 1.2 kg |
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
![]()
