Čučoriedky lesné 2,5kg
Kód: 000531Súvisiaci tovar
Perníkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Sirup so silnou vôňou škorice, korenín a zázvoru. Sladká, jemne korenistá chuť. Vhodný najmä do kávy,...
Melónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sladký, svieži a vyzretý presne tak, ako ho v lete máme radi. Sirup vhodný do limonády,...
Ruby Chocolate sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Ponúkne čerstvú chuť a špecifickú arómu. Vhodný na ochutenie koktejlov, miešaných...
Speculoos (LOTUS) sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vôňa škorice a chuť karamelu s nádychom korenín.
Ružový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Delikátna aróma a zmyselná príchuť ruží. Skvelý v kombinácii s vínom a sektom, alebo na...
Pomarančový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Delikátny, s vyváženou sladkosťou a kyslosťou zrelých pomarančov. Sirup vhodný na prípravu...
Sirup Čoko-oriešková tyčinka z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sladké čokoládové tóny spojené s jemnými tónmi lieskových orieškov...
Podrobný popis
Informácie o produkte
Zloženie:
Čučoriedky
Alergény:
Neuvádza sa
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [245 /58,5 ] kJ/kcal
- Tuky: [0,6 ] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [0] g
- Sacharidy: [12,2 ] g
- - z toho cukry: [10,7 ] g
- Bielkoviny: [0,4 ] g
- Soľ: [-] g
Hmotnosť/Objem:
2,5 kg
Podmienky skladovania:
Skladujte v mraznička (<-18 ° C) do minimálnej trvanlivosti. Uchovávajte zmrazené
Výrobca:
VIKING FROST s.r.o. Panská 25/A, 68604 Kunovice
Návod na použitie:
Upozornenie: Po rozmrazení opäť nezmrazujte.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.6 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
