Cheesecake New York Style 1700g predkrájaný na 12ks
Kód: 000999Súvisiaci tovar

Cheesecake slaný karamel

Smotanový tvarohový koláč so základom z krehkého cesta je pokrytý aromatickými broskyňami a poliaty ovocnou polevou.

Chrumkavý základ naplnený plnkou so smotanového syra zaliaty polevou s veľkými kusmi voňavých jahôd.

Krémový nepečený cheesecake zo syra Philadelphia s vysokým podielom zrelého manga, zaliaty mangovou ganache.


Ríbezľový cheesecake je ovocný cheesecake, kde základ tvorí korpus z mletých cereálnych sušienok a ovocná plnka v ktorej kombinujeme syrom Philadelphia a džem z červených...

Cheesecake marhuľa

Cheesecake jahoda

Legendárny cheesecake zo sušienok Lotus. Lotus cheesecake patrí medzi najžiadanejšie dezerty vôbec. Nenapodobiteľná chuť karamelu a štipky škorice v kombinácii s krehkou...

Tento pečený lieskovcový cheesecake si vás získa svojou výraznou chuťou po lieskovcovej paste a bohatou dávkou lieskových orechov. Jemný nádych karamelu s krémovým...

Kávový krémový cheesecake zo syra Philadelphia s výraznou chuťou kávy a piškótami Savoiardi, na Hobbits s polevou z horkej čokolády s kávovými zrniečkami.
Podrobný popis
Skladujte pri teplote: - 18 ° C
Rozmrazujte v chladničke (<= 8 ° C) cca 12 hodín.
Po rozmrazení skladujte v chladničke
spotrebujte do 24 hodín od rozmrazenia.
Po rozmrazení znova nezmrazujte.
Cheesecake môžete dozdobiť napríklad takto, polevy a ozdoby nájdete TU!

Do poznámky napíšte názov torty na ktorú chcete cenovku.

Využite Veľkú noc a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.

Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.

Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.

Škatuľa na tortu. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.

Plagát pred kaviareň, bar alebo akýkoľvek podnik.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.