Brownie tortička s lesným ovocím 130g/9ks
Kód: 000354Súvisiaci tovar
Tento dezertný pohár je stelesnením dokonalej rovnováhy medzi intenzívnou čokoládovou chuťou a sviežou ovocnou kyslosťou malín. Vrstvený s precíznosťou a citom pre detail, Čoko...
Dezert Medový krémeš stromček – sviatočný dezert plný jemnosti a medovej chuti Medový krémeš v tvare stromčeka spája tradičnú chuť medových plátov s nadýchaným krémom, ktorý sa...
UBE Tiramisu pohár - originálny dezert, ktorý spája taliansku klasiku s exotickým nádychom. Jemný krém z mascarpone je doplnený o lahodnú UBE (fialový zemiak z Filipín), ktorá...
Vianočný sobík dezert - lahodný našľahaný smotanovo karamelový mousse na piškótovom ceste s bielou čokoládou.
Originálny taliansky recept, kde lahodný mascarpóne - smotanový krém s piškótami šťavnatými a voňajúcimi po krémovej káve vyčarí originál taliansku atmosféru.
Lotusové sušienky zaliate vrstvou mascarpóne smotanovým krémom a jablkami, poliate karamelovou polevou dekorované lotus keksíkmi.
Karamelový veterník Nezameniteľná klasika, ktorá sa skladá z odpaľovaného cesta, plnené vanilkovo-šľahačkovým a karamelovo-šľahačkovým krémom. Vrch dezertu je poliaty...
Pistáciový veterník – elegantný dezert s výraznou chuťou pistácií Pistáciový veterník spája tradičný slovenský dezert s modernou eleganciou. Jeho krásne vrstvený vzhľad a...
Dubajská Čokoláda Pohár je luxusný dezert spájajúci bohatú chuť prémiovej čokolády s krémovou jemnosťou pistáciovej pasty a chrumkavých kadayif rezancov.
Podrobný popis
Zloženie:
voda, lesná zmes 20% (v rôznom pomere jahody, černice, čierne ríbezle, červené ríbezle), cukor, čokoláda 13% (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín, vanilkový extrakt), margarín (palmový tuk, repkový olej, voda, emulgátor: E471, E322, jedlá soľ, konzervačná látka: E200, maslová aróma, regulátor kyslosti: E330, farbivo: E160a), želírujúci prípravok (modifikovaný škrob: E1414, cukor, citrónová šťava, maltodextrín, regulátor kyslosti: E330, antioxidant: E300, konzervačná látka: E202), PŠENIČNÁ múka, kakao
Alergény: 1,6
Návod na prípravu:
Rozmrazujte pri teplote +2 až +7 °C po dobu 12 hodín. Po rozmrazení znova nezmrazujte a skladujte pri teplote +4 až +6 °C. Spotrebujte do 48 hodín.
Skladujte pri teplote -18°C a nižšej.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mini dezerty |
|---|---|
| Hmotnosť: | 1.17 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
![]()
