Biela hustá horúca čokoláda 1kg
Kód: 000041Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Zloženie:
cukor, kukuričný škrob, kakaové maslo (kakaové maslo, sušené odstredené mlieko , stabilizátor: E450; antioxidanty: E304,E307), biela čokoláda (10,24%) (cukor, plnotučné mlieko prášok , kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín , arómy, smotana v prášku ( smotana , sušené odstredené mlieko , stabilizátor: 450; antioxidant: E304,E307), zahusťovadlo: E417, arómy, soľ, farbivo: E100, E160a.
Alergény sú vyznačené hrubým písmom.
Obsahuje sóju a mliečne výrobky. Môže obsahovať stopy orechov.
Príprava:
Cca 23 g prášku priveďte so 125 ml mlieka do varu a za stáleho miešania varte 1-2 minúty (cca 80°C), aby ste získali hustú čokoládu talianskeho typu. Pre tekutejšiu čokoládu na pitie stačí na prípravu použiť 170 ml mlieka.
Priemerné nutričné hodnotyna 100 g
energie1854 kJ / 443 kcal
Tuk13,00 g- z toho: nasýtené mastné kyseliny8,00 g
sacharidy78,00 g- z toho cukry57,00 g
proteín3,00 g
Soľ1,00 g
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Nocciola - Oriešková.Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu tmavej čokolády Red - Ruby (červená čokoláda)Balenie 10 porcií = 300g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Mliečny karamel.Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej tmavej čokolády s orieškami - Bacio.Balenie 1 porcia = 30g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Latte - Mliečna.Balenie 36 porcií x 30g. Celková hmotnosť 1080g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Extra Fondente - Extra tmavá.Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Coconut - Kokosová. Balenie 10 porcií x 30g.Celková hmotnosť 300g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Bianca - Biela.Balenie 36 porcií x 30g. Celková hmotnosť 1080g.
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej tmavej čokolády Pumpkin - tekvicaBalenie 1 porcia = 30g.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.