Biela čokoláda Weinrich´s white 1500g
Kód: 000053Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Novodobé výrobné technológie a certifikáty HACCP, ISO 5001, BRC, IFS, Fairtrade, UTZ, QC&I, Naturland. Rozmanitá vôňa, lahodná a jemná chuť ju radí medzi Top čokolády. Je vhodná ako horúca čokoláda do kaviarní ale aj na výrobu praliniek, dekorácií, do fontán, fondue......
Topenie a temperovanie čokolády:
Dajte čokoládu do misky a umiestnite misku vo vodnom kúpeli pri nízkej teplote za stáleho miešania (max. 45 ° C). Uistite sa,že žiadna voda nejde do čokolády. Potom nechajte vychladnúť tekutú čokoládu za stáleho miešania na 30 ° – 32 ° C. Keď má čokoláda túto teplotu môžete ju použiť na výrobu praliniek, ozdôb a iných výrobkov z čokolády.
Tip: majte neustále čokoládovú hmotu v pohybe (miešaním) a dbajte na to aby sa čokoláda nepripálila.
NIKDY NEROZRÁBAŤ PRAVÚ ČOKOLÁDU VO VÝROBNÍKU !!!
Recept na 1 porciu:
- 75 g čokoláda
- 35 ml smotany na varenie 10%
Vlejeme si smotanu do misky a dáme zohriať na cca 30-50 sec (tak, aby sa z nej parilo) a potom do nej vsypeme čokoládu a ručnou metličkou rozmiešame až kým nemáme hotový produkt. Prelejeme do horúcej šálky a môžeme podávať.
Tip:
Hustá čokoláda: zohriať smotanu a čokoládu naraz
Redšia čokoláda: zohriať najprv smotanu a potom pridať čokoládu
Zloženie:
cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín, aróma: vanilka. Kakaovej sušiny: 31% minimálne.Môžeobsahovať orechy a lepok. Skladujte na chladnom a suchom mieste od 10 ° -20 ° C. Vyrobené v Nemecku na základe švajčiarskej receptúry.
Nutričné hodnoty v 100g:
Energetická hodnota – 2380 kj / 570 kcal
Proteíny – 5,9 g
Sacharidy – 55,9 g
z toho cukor – 55,9 g
Tuky – 35,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny – 22,6 g
Vláknina – 0,0 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Pravá čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 1500 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.