Belgická čokoláda BIELA 31% 1KG

Kód: 000881

Belgická čokoláda BIELA 31% 1KG

Detailné informácie

Značka: Royal Gastro
Iba pre prihlásených
Položka bola vypredaná…

Podrobný popis

Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín (E322), aróma: prírodná vanilka.

Alergény sú v texte písané tučným písmom (6,7)

Skladovanie: na suchom a čistom mieste pri teplote 16-20⁰C a relatívnej vlhkosti max. 60%.

Trvanlivosť: 12 mesiacov

Pôvod: Belgicko

Hmotnosť: 1kg

 

Výživové hodnoty obsah v 100g výrobku:

 

Údaj

Hodnota

Energia

2431,2 kJ (583,3 kcal)

Tuky

38,5 g

         Z toho nasýtené mastné kyseliny

23,4g

Sacharidy

53,1g

        Z toho cukry

53,1g

Vláknina

0,0 g

Bielkoviny

6,1 g

Soľ

0,222 g

Sodík (Na)

0,089 g

 

Topenie a temperovanie čokolády:

Dajte čokoládu do misky a umiestnite misku vo vodnom kúpeli pri nízkej teplote za stáleho miešania (max. 45 ° C). Uistite sa, že žiadna voda nejde do čokolády. Potom nechajte vychladnúť tekutú čokoládu za stáleho miešania na 30 ° – 32 ° C. Keď má čokoláda túto teplotu môžete ju použiť na výrobu praliniek, ozdôb a iných výrobkov z čokolády.

Tip: majte neustále čokoládovú hmotu v pohybe (miešaním) a dbajte na to aby sa čokoláda nepripálila.

NIKDY NEROZRÁBAŤ PRAVÚ ČOKOLÁDU VO VÝROBNÍKU !!!

Recept na 1 porciu:

- 75 g čokoláda

- 35 ml smotany na varenie 10%

Vlejeme si smotanu do misky a dáme zohriať na cca 30-50 sec (tak, aby sa z nej parilo) a potom do nej vsypeme čokoládu a ručnou metličkou rozmiešame až kým nemáme hotový produkt. Prelejeme do horúcej šálky a môžeme podávať.

Skladujte na suchom a chladnom mieste od 16 - 20 C

Dátum spotreby viď. obal

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Mohlo by Vás zaujímať