My v Royal Gastro, používame súbory cookies s vaším súhlasom na zaistenie funkčnosti webu, pohodlné prehliadanie a vďaka analýze prevádzky webu neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Kliknutím na tlačidlo „Súhlasím“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch. Viac informácií tu.
Likérový cheesecake - Zamatovo hladký likérový krém sa ukrýva pod vrstvou lesklej čokoládovej polevy, na ktorej sa ligocú karamelové ťahy a hobliny pravej čokolády....
Smotanový krém s tmavou belgickou čokoládou a vanilkou, lahodná vrstva pyré z banánov na čokoládovom korpuse s čokoládovou polevou z belgickej čokolády.
Korpus torty z karamelového a kakaového piškótového cesta, plnená karamelovo-toffifee šľahačkovým krémom, pláty natreté nutellou a čokoládovým topingom, vrch zdobený karamelovou...
Torta zo štyroch vrstiev svetlého piškótového cesta a jednej vrstvy podrveného tmavého piškótového cesta (v strede), namočené do punčovo-rumového sirupu. Prvá vrstva je natretá...
Obľúbený Bezlepkový makovo-slivkový cheesecake na sušienkach. Plnku tvorí výrazná makovo–slivková vrstva a krémová maková plnka so syrom Philadelphia. Dekorovaná je hustým...
Čoko-karamelová torta - bohatá kombinácia vláčneho čokoládového korpusu a jemného karamelového krému, ktorá sa doslova rozplýva na jazyku. Každý kúsok je preliaty hladkou...
Pistáciový veterník – elegantný dezert s výraznou chuťou pistácií
Pistáciový veterník spája tradičný slovenský dezert s modernou eleganciou. Jeho krásne vrstvený vzhľad a...