Tvarohovo broskyňová torta 1400g predkrájaná na 14ks

Kód: 001465

Podrobný popis

Jemná piškóta (10%) plnená tvarohovým broskyňovým krémom (68%), broskyňovým želé (22%).

 

Zloženie: voda; cukor; piškótové cesto (PŠENIČNÁ múka, cukor, VAJCIA, voda, glukózový sirup, glycerín, emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselín, objemové činidlá: difosforečnan sodný, uhličitan sodný, soľ, konzervačné látky: sorban draselný, arómy); broskyňová kocka 7%; pudingový prášok (cukor, modifikovaný škrob, sušené odstredené MLIEKO, zahusťovadlo (alginát sodný), aróma, stabilizátor (E450i)); SYROVÝ prášok (cukor, smotanový SYROVÝ prášok, dextróza, modifikovaný zemiakový škrob, jedlá želatína, potravinárska kyselina (kyselina citrónová), aróma, jedlá soľ); kokosový olej; SMP ; RICOTTA 3,5% (pasterizovaná srvátka, regulátor kyslosti: kyselina MLIEČNA); práškový rastlinný tuk (glukózový sirup, hydrogenovaný rastlinný tuk, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselín, mono- a estery kyseliny octovej a jej diglyceridov), MLIEČNY proteín, stabilizátor (hydrogenfosforečnan draselný)); glukózový sirup; marhuľový koncentrát; želírovacie činidlo (želatína, pektíny); potravinárska kyselina (kyselina citrónová); aróma; farbivo (paprikový extrakt); emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselín), stabilizátory (karobová múka, guarová guma, karagénan)); vanilkový prípravok (glukózový sirup, cukor, VAJCE žĺtok, vanilka (3%), modifikovaný škrob, arómy, sladené kondenzované MLIEKO, potravinárska kyselina (kyselina citrónová), farbivá (ribofalvín, karotény)); látka zlepšujúca textúru (práškový cukor (cukor, škrob), želatína, zahusťovadlo (modifikovaný škrob)); aróma; citrónový olej;

 

Môže obsahovať stopy obilnín obsahujúcich lepok, mlieko, sójové výrobky, arašidy a výrobky z nich.

Alergény: 1, 3, 6, 7

 

Mrazený cukrársky výrobok.

Odporúčané použitie: 3-4 hodiny pred konzumáciou vyberte výrobok z mrazničky a nechajte rozmraziť pri +4°C v chladničke. Potom je produkt pripravený na podávanie.

Po rozmrazení výrobok znovu nezmrazujte!

Skladovanie pri -18°C 

Po rozmrazení skladujte pri + 4 °C max. 3 dni.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz