Tart Pistácia Malina 800g predkrájaná na 14ks
Kód: 002759Súvisiaci tovar
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty jahodami v želatíne.
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty malinami v želatíne.
Osviežujúca torta plná čerstvej mangovej chuti. Jemný a nadýchaný korpus spolu s krémom a uprostred mangové pyré a kúsky manga.
Višňová plnka s celými višňami na nadýchanom základe, prekrytá lahodnou kakaovou krémovou plnkou. Strieda sa s piškótovými základmi s čokoládovou príchuťou a krémom...
Podrobný popis
Zloženie:
Pšeničná múka, maslo, cukor, vajcia, soľ, malinové pyré, želatína (glukózový sirup, cukor, voda, želírujúce látky E407, E415, kyselina citrónová E330, sorban draselný E202) smotana, biela čokoláda(cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, prírodná vanilka), pistáciová pasta, drvené pistácie.
Môže obsahovať stopy: obilnín obsahujúcich lepok, mlieka, sójových výrobkov, orechov, sezamu, arašidov a výrobkov z nich.
Alergény: 1, 3, 5, 6, 7, 8, 11
Mrazený cukrársky výrobok. Odporúčané použitie: 3-4 hodiny pred konzumáciou vyberte výrobok z mrazničky a nechajte rozmraziť pri +4°C v chladničke.
Potom je produkt pripravený na podávanie.
Po rozmrazení výrobok znovu nezmrazujte! Spotrebujete do: Skladované pri -18°C viď dátum spotreby Skladované pri + 4 °C do 48 hodín
Škatuľa na tortu. Pomôže Vám pri balení sladkostí pre vašich zákazníkov alebo vašich najbližších. Materiál má A-test na priamy styk s potravinou.
Strašidelná ponuka na stôl vo forme A5. Prekvapte svojich zákazníkov počas Halloweenu špeciálnou ponukou.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Využite sviatok zaľúbených a ponúknite svojim zákazníkom tematický zážitok vo vašej kaviarni. My vám s tým radi pomôžeme.
Obojstranný leták na stôl vo formáte A5, laminovaný. Podporte predaje pomocou ponuky tých najlepších a najpredávanejších tort a dezertov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.