Rebarbora kocky 2,5kg
Kód: 000572Súvisiaci tovar
Mandľový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Jemný, vláčny, s vernou chuťou mandlí. Sirup vhodný do kávy, mlieka, miešaných nápojov a veľa...
Pumpkin Spice sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Tekvicový sirup s prídavkom korenín tvoria prekvapujúco príjemnú, sladkú kombináciu. Sirup...
Sirup Kajenské korenie z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Pikantný sirup ponúka skutočnú intenzitu kajenských papričiek. Sirup do horúcich...
Ibištekový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Vyvážený mix kyslých kvetinových tónov ibišteka a sladkej ovocnej šťavy z brusníc, bazy a...
Mandarínkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Ovocná chuť čerstvého plodu, sladká a príjemne kyslá dochuť.
Sirup s príchuťou ružových grapefruitov z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin.
Mangový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Exotická a bohatá chuť zrelého manga. Sirup vhodný aj na každodenné použitie doma,...
Sirup s príchuťou Čučoriedkové muffiny z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin.
Podrobný popis
Informácie o produkte
Zloženie:
Rebarbora
Alergény:
Neuvádza sa
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [67/16 ] kJ/kcal
- Tuky: [0 ] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [0] g
- Sacharidy: [2 ] g
- - z toho cukry: [2 ] g
- Bielkoviny: [1] g
- Soľ: [-] g
Hmotnosť/Objem:
2,5 kg
Podmienky skladovania:
Skladujte v mrazničke (<-18 ° C) do minimálnej trvanlivosti. Uchovávajte zmrazené. Minimálna trvanlivosť do konca/číslo šarže: viď údaj na balení
Výrobca:
VIKING FROST s.r.o. Panská 25/A, 68604 Kunovice
Návod na použitie:
Upozornenie: Po rozmrazení opäť nezmrazujte.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.6 kg |
Kúsky ananásu sú olúpané, nakrájané a jednotlivo rýchlo zmrazené.Výrobok je vyrobený zo zdravého a zrelého, nie fermentovaného ovocia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
