Plnená kapsa Medovo horčicová s kuracím mäsom 10x 240g
Kód: 002173Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Zloženie: PŠENIČNÁ múka* , filet z kuracieho stehna s kožou [13,07%], pitná voda, trapistický SYR (pasterizované MLIEKO , jedlá soľ, syrová kultúra, chlorid vápenatý, imunizačný enzým), slnečnicový olej na varenie, nízkotučné MLIEKO, HORČICA [4,36 %] (voda, potravinársky ocot, cukor, soľ, konzervant: benzoan sodný, farbivo: kurkumín), červená cibuľa, anglický ZELER, petržlenová vňať, med [2,18 %], celozrnná HORČICA [2,18 %] (pitná voda, HORČIČNÉ SEMIENKA , potravinársky ocot, jedlá soľ , biele víno, cukor, koreniny, potravinárska kyselina: kyselina citrónová, konzervant: METABISIRIČITAN DRASELNÝ , kypriace droždie, jedlá soľ, kypriaci prostriedok (objemové látky: difosforečnan sodný, hydrogénuhličitan sodný; PŠENIČNÁ SLADOVÁ MÚKA*, PŠENIČNÁ MÚKA* , emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselín, estery kyseliny mono- a diacetylvínnej s mono- a diglyceridmi mastných kyselín; cukor, PŠENIČNÝ LEPOK* , stabilizátor: guarová guma; protihrudkujúca látka: fosforečnan vápenatý; zlepšováky múky: kyselina askorbová, enzýmy), zelená petržlenová vňať, hnedý cukor, cukor, cesnakový prášok, ocot, korenie.
Informácie pre alergikov : výrobok môže obsahovať stopy VAJEC, RÝB, ARAŠIDOV, ORECHOV, SEZAMOVÝCH SEMIENKOV a SÓJE . Informácie o alergénoch sú medzi zložkami zvýraznené VEĽKÝMI PÍSMENAMI .
Zachováva si svoju kvalitu: do dátumu uvedeného na obale: deň, mesiac, rok
Podmienky skladovania: Skladujte v originálnom, neotvorenom obale pri teplote < -18 °C alebo nižšej.
Po rozmrazení skladujte v chladničke pri teplote 0-5 °C, pripravte a spotrebujte do 24 hodín.
OPÄTOVNÉ ZMRAZOVANIE UVOĽNENÉHO PRODUKTU JE ZAKÁZANÉ!
Sprievodca prípravou
V predhriatej panvici a na mriežke po rozmrazení, po odstránení obalového materiálu, zohrejte na 220 °C, bez tuku, za 4-4 minúty z každej strany.
Parametre pečenia sa môžu líšiť v závislosti od výkonu a typu zariadenia!
Pečivo plnené syrom ementál, sušenými paradajkami, syrom Camembert, praženou cibuľou a syrom s modrou plesňou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.