Podrobný popis
Informácie o produkte
Zloženie:
PŠENIČNÁ múka* , filet z kuracieho stehna s kožou [13,07%], pitná voda, trapistický SYR (pasterizované MLIEKO , jedlá soľ, syrová kultúra, chlorid vápenatý, imunizačný enzým), slnečnicový olej na varenie, nízkotučné MLIEKO, HORČICA [4,36 %] (voda, potravinársky ocot, cukor, soľ, konzervant: benzoan sodný, farbivo: kurkumín), červená cibuľa, anglický ZELER, petržlenová vňať, med [2,18 %], celozrnná HORČICA [2,18 %] (pitná voda, HORČIČNÉ SEMIENKA , potravinársky ocot, jedlá soľ , biele víno, cukor, koreniny, potravinárska kyselina: kyselina citrónová, konzervant: METABISIRIČITAN DRASELNÝ , kypriace droždie, jedlá soľ, kypriaci prostriedok (objemové látky: difosforečnan sodný, hydrogénuhličitan sodný; PŠENIČNÁ SLADOVÁ MÚKA*, PŠENIČNÁ MÚKA* , emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselín, estery kyseliny mono- a diacetylvínnej s mono- a diglyceridmi mastných kyselín; cukor, PŠENIČNÝ LEPOK* , stabilizátor: guarová guma; protihrudkujúca látka: fosforečnan vápenatý; zlepšováky múky: kyselina askorbová, enzýmy), zelená petržlenová vňať, hnedý cukor, cukor, cesnakový prášok, ocot, korenie.
Alergény:
Alergény sú v texte písané tučným písmom. (1,7,9,10,12)
Výrobok môže obsahovať stopy: VAJEC, RÝB, ARAŠIDOV, ORECHOV, SEZAMOVÝCH SEMIENKOV a SÓJE
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [944 / 225] kJ/kcal
- Tuky: [8,7] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [3,7] g
- Sacharidy: [25,1] g
- - z toho cukry: [2,8] g
- Vláknina:
- Bielkoviny: [11] g
- Soľ: [0,88] g
Hmotnosť/Objem:
2,4 kg
Podmienky skladovania:
Uchovávajte pri -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Po rozmrazení skladujte v chladničke pri teplote 0-5 °C až max.
Pripravený produkt spotrebujte do 24 hod.
Výrobca:
Návod na použitie:
na panvici: bez tuku, rozmrazený produkt pečte 10 min., obracajte ju každé 2 min., kým z vonku nie je upečená do chrumkava a kým sa syr vo vnútri nezačne rozpúšťať
kontaktný gril: bez tuku, rozmrazený produkt pečte 8 min., kým z vonku nie je upečená do chrumkava a kým sa syr vo vnútri nezačne rozpúšťať
v rúre: bez tuku, rozmrazený produkt pečte v rúre predhriatej na 190-200°C 6-8 min, kým z vonku nie je upečená do chrumkava a kým sa syr vo vnútri nezačne rozpúšťať (teplota a čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od typu zariadenia)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Súvisiaci tovar

Pečivo plnené syrom ementál, sušenými paradajkami, syrom Camembert, praženou cibuľou a syrom s modrou plesňou.

Ručne ťahané cesto, s bylinkovo korenenými kuracími prsiami, plnené syrom, so zníženým obsahom sacharidov.

Šťavnaté kuracie mäso, skvelé doplnené mixom barbecue omáčky a chedaru. To všetko v chrumkavom kabátiku.