Mrazené JAHODY 40x75g
Kód: 001962Súvisiaci tovar
Melónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sladký, svieži a vyzretý presne tak, ako ho v lete máme radi. Sirup vhodný do limonády,...
Broskyňový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Osviežujúca, vyvážená chuť zrelých broskýň balansuje na hrane medzi sladkosťou a jemnou...
Fialkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Aróma fialky so sladkým a jemným kvetinovým záverom. Skvelý na prípravu domácej...
Brusnicový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Osviežujúci ovocný sirup s výraznou kyslosťou brusnicovej šťavy. Sirup vhodný do limonády, čaju,...
Mangový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Exotická a bohatá chuť zrelého manga. Sirup vhodný aj na každodenné použitie doma,...
Perníkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Sirup so silnou vôňou škorice, korenín a zázvoru. Sladká, jemne korenistá chuť. Vhodný najmä do kávy,...
Mätový sirup - Mäta zelená z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Prenikavá, čerstvá a chladivá chuť a vôňa mäty. Sirup sa najčastejšie používa na...
Podrobný popis
Informácie o produkte
Zloženie:
Jahody krájané
Alergény:
Neuvádza sa
Výživové údaje na 100 g/ml:
- Energia: [147 /35] kJ/kcal
- Tuky: [0,3 ] g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny: [0] g
- Sacharidy: [8 ] g
- - z toho cukry: [4,9] g
- Bielkoviny: [0,7 ] g
- Soľ: [0,01] g
Hmotnosť/Objem:
3 kg
Podmienky skladovania:
Skladujte v mrazničke (<-18 ° C) do minimálnej trvanlivosti. Uchovávajte zmrazené. Minimálna trvanlivosť do konca/číslo šarže: viď údaj na balení
Výrobca:
Návod na použitie:
Upozornenie: Po rozmrazení opäť nezmrazujte.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Ovocie pre barmanov |
|---|---|
| Hmotnosť: | 3.62 kg |
Balenie očisteného a nakrájaného šokom mrazeného zázvoru pripraveného na použitie. Do zázvorového čaju, drinkov, jedál...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
