Med porciovaný 20g/72ks
Kód: 000601Súvisiaci tovar
25 kusov s priemerom 4cm. Originálne karamelové wafle ku káve a čaju. Vhodné do hotelov, reštaurácií, kaviarní, do cukrárne. Výnimočná nenapodobiteľná chuť a aróma. Karamelové...
Posyp Čoko mix. Zmes gulôčok máčaných v (30%) mliečnej a (30%) tmavej čokoláde. Dekoračná cukrovinka.
Krémová a veľkorysá, jej jemná textúra odhaľuje dokonalú rovnováhu medzi korenistou intenzitou a sladkou jemnosťou, s mliečnym nádychom, ktorý celok zaguľacuje. Ľahko sa...
8 kusov s priemerom 8cm. Originálne karamelové wafle ku káve a čaju. Vhodné do hotelov, reštaurácií, kaviarní, do cukrárne. Výnimočná nenapodobiteľná chuť a aróma. Karamelové...
Prírodný kvetový med v praktickom 15 g sáčku. Ideálny na čaj, kávu či raňajky – čistá chuť slovenského medu v hygienickom balení.
Poleva s príchuťou coffee je výborná na zmrzlinu, ľadovú kávu, wafle, do zákuskov na prípravu mocca receptov.
Podrobný popis
Kvetový med včely produkujú z nektáru kvetov, preto sú jeho charakteristické znaky a zloženie rôznorodé, v závislosti od druhu kvetov, z ktorých včely nazbierali nektár. Z toho dôvodu je aj farba kvetového medu rôzna, prevažne tmavá, hnedastá až svetlá, zlatistá. Je vhodný hlavne na pečenie, varenie, do čaju ale je chutný aj na priamu konzumáciu.
Zloženie: kvetový med
Krajina pôvodu: EU a mimo EU
Minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov, viď na obale.
Skladujte v suchu a chráňte od priameho slnečného žiarenia.
| Výživové hodnoty | na 100 g | *% RP |
|---|---|---|
| Energia | 1394 kJ/ 333 kcal | 17 % |
| Tuky | <0,5 g | <1 % |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | <0,1 g | <1 % |
| Sacharidy | 82 g | 32 % |
| z toho cukry | 80 g | 89 % |
| Bielkoviny | <0,5 g | <1 % |
| Soľ | 0,01 g | <1 % |
Dodatočné parametre
| Kategória: | Med, cukor, topping a posýpky, Sladidlá a dochucovadlá |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.2 kg |
| ? Druh produktu: | Sladidlá a dochucovadlá |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
