Kotányi korenie na varené víno 5x35 g
Kód: 002418Podrobný popis
Zloženie
Cukor, Sušený citrón (sušený citrón, maltodextrín), Protihrudkujúca látka: oxid kremičitý, Prírodná škoricová aróma, Prírodná klinčeková aróma, Prírodná zázvorová aróma, Vanilková aróma
Môže obsahovať glutén, vajcia, sóju, zeler, sezam, mlieko (laktózu) a horčicu.
Skladujte v suchu.
Recepty
Varené víno s jablkami, pre 2 osoby:
2 jablká, 1/4 l červeného vína, 1/8 l pomarančovej šťavy, 2 PL kryštálového cukru, 1 bal. KOTÁNYI Varené víno, 2 cl hnedého rumu.
Návod na prípravu: Ošúpeme jablká, rozštvrtíme ich a zbavíme jadier. Červené víno spolu s pomarančovou šťavou a cukrom privedieme do varu. Pridáme KOTÁNYI Varené víno, jablká a ešte krátko povaríme. Vezmeme zo sporáka, pridáme rum, necháme chvíľu ochladiť a prelejeme do šálky.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.