Jahody senga sengana 2,5 kg
Kód: 000809Súvisiaci tovar
Sirup Horúce korenie z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Hlboké tóny škorice a klinčeka kombinované so zhovievavou vanilkou. Sirup vhodný do kávy,...
Kardamónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Komplexná sofistikovaná chuť, ktorá spája sviežu korenistú silu kardamónu s harmóniou....
Perníkový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Sirup so silnou vôňou škorice, korenín a zázvoru. Sladká, jemne korenistá chuť. Vhodný najmä do kávy,...
Levanduľový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Skvelá zmes kvetinových tónov s miernym náznakom vanilky. Veľmi výrazná chuť aj aróma....
Sirup Pandan z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Jedinečná sladkastá chuť s jemnými tónmi vanilky a kokosu....
Sirup s príchuťou Opekané marshmallow z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Nezameniteľná chuť opekaných penových marshmallows.
Sirup s príchuťou Francúzska madlenka z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin.
Melónový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Sladký, vyzretý, aromatický. Tiež známy ako cantaloupe. Sirup vhodný do limonády, miešaných...
Pumpkin Pie sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Dokonale a verne odzrkadľuje charakter teplého tekvicového koláča. Sirup vhodný do mliečnych...
Podrobný popis
Zloženie: Jahody
Skladovať pri teplote -18°C
Doporučená doba spotreby: viď na obale
Vyrobené a balené v závode:
Balené v: Taliansko
Skladovanie
Pri teplote - 18 C - spotrebovať viď. datum na obale
Aby ste čo najlepšie zachovali všetky organoleptické vlastnosti ovocia, rozmrazte ho pri izbovej teplote alebo v chladničke pri teplote 4 ° C asi 8/12 hodín.
Po rozmrazení opäť nezmrazovať!!!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mrazené ovocie |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2.5 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
