Jahodový pohár 140g / 12 ks
Kód: 002836Súvisiaci tovar
Nepečený Kokosový cheesecake je lahodný a ľahký cheesecake s korpusom z orea a cereálnych sušienok. Krémovú vrstvu na korpuse tvorí správny pomer medzi kokosovým mliekom a...
Smotanový tvarohový koláč so základom z krehkého cesta je pokrytý aromatickými broskyňami a poliaty ovocnou polevou.
Nepečený Oreo cheesecake sa stal legendou. Základom je kakaový korpus z podrvených Oreo sušienok, sladučký krém z Philladelphie a bielej čokolády s kúskami Orea. Dekorovaný je...
Legendárny cheesecake zo sušienok Lotus. Lotus cheesecake patrí medzi najžiadanejšie dezerty vôbec. Nenapodobiteľná chuť karamelu a štipky škorice v kombinácii s krehkou...
Lotus keksíková krusta zaliata banánovým krémom plným mascarpóne, smotany a banánového pyré zaliate karamelovo smotanovou polevou.
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty maracujovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
Chrumkavý základ naplnený plnkou so smotanového syra zaliaty polevou s veľkými kusmi voňavých jahôd.
Podrobný popis
Zloženie:
Piškóty (Pšeničná múka, cukor, vajcia, kypriace látky(hydrogénuhličitan sodný, hydrogénuhličitan amónny), jahodový sirup, cukor, jahodové pyré, mascarpone, smotana, vanilínový cukor, jahody, rastlinná želatína( glukózovo-fruktózový sirup, cukor, pektín, želírujúce látky, kyselina citrónová)
Alergény: 1,3,7
Mrazený cukrársky výrobok. Odporúčané použitie: 3-4 hodiny pred konzumáciou vyberte výrobok z mrazničky a nechajte rozmraziť pri +4°C v chladničke.
Potom je produkt pripravený na podávanie.
Po rozmrazení výrobok znovu nezmrazujte! Spotrebujete do: Skladované pri -18°C viď dátum spotreby Skladované pri + 4 °C do 48 hodín
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty jahodami v želatíne.
Torta Jogurt - lesné plody Tomu sa hovorí dokonalé spojenie chutí! Jemný kakaový piškótový korpus plnený lahodným jogurtovo-šľahačkovým krémom a kúskami ovocia z lesných...
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty malinami v želatíne.
Vanilkový krém s bielou belgickou čokoládou tvorí s višňami fantastickú lahodnú chuť. Vrch je zaliaty višňovým pyré zdobený dekorom z bielej čokolády.
Osviežujúca torta plná čerstvej mangovej chuti. Jemný a nadýchaný korpus spolu s krémom a uprostred mangové pyré a kúsky manga.
Korpus z tmavého keksíkového cesta plnený krémom Panna Cotta a malinovo-želatínovým preterom.
Višňová plnka s celými višňami na nadýchanom základe, prekrytá lahodnou kakaovou krémovou plnkou. Strieda sa s piškótovými základmi s čokoládovou príchuťou a krémom...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.